Connect with us

FOTBAL

Alexandru Pop: “Nu eu l-am dat afară din echipă pe Alex Turcu, ci prestaţiile sale din teren”


După ce jibouanul a spus că tehnicianul de la SCM Zalău l-a scos din echipă, Duţu Pop a ţinut să ofere câteva precizări pe acest subiect şi ne-a dat şi adevăratul “vinovat” pentru pierderea locului de titular al celui care în primele etape a fost şi antrenor secund


Între jucătorii de care SCM Zalău s-a despărţit în această iarnă s-a aflat şi Alex Turcu. Mijlocaşul jibouan a început campionatul ca şi titular, dar treptat el a ieşit din schemă, ocupând mai mult banca de rezerve.

După plecarea sa de la Zalău, jucătorul de 31 de ani s-a arătat nemulţumit de faptul că a evoluat mai puţin în tricoul formaţiei de la poalele Meseşului. Din punctul de vedere al fotbalistului, faptul că el a jucat mai puţin se “datorează” şi antrenorului Alexandru Pop, care l-a scos din unsprezecele de start fără să îi dea şi o explicaţie.

Declaraţia lui Alex Turcu i s-a părut deplasată tehnicianului căruia în prima parte a turului jibouanul i-a fost chiar ajutor, având în vedere că Turcu a fost jucător, dar şi antrenor secund până în etapa a VIII-a, când Marius Paşca a devenit principal, iar “Duţu” Pop secundul acestuia.

“Mi s-a părut total deplasată declaraţia lui Alex Turcu, având în vedere că el a fost chiar colaboratorul meu în cele 8 etape în care am fost principal. Putea fi mai atent la ceea ce a spus. Eu nu vreau să în jignesc, dar nu eu l-am dat afară din echipă, ci prestaţiile sale din teren. Doar nu eram eu idiot să îl schimb din echipă, dacă jocul mergea bine. În realitate, el nu s-a ridicat la aşteptările mele. Oricum, eu îi urez sănătate şi baftă la noua echipă”, a reacţia lui Duţu Pop după declaraţia lui Alex Turcu.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 ianuarie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL