Connect with us

FOTBAL

Leo Grozvau: “Dacă Armătura Zalău activa în prezent, putea să o facă la un nivel mult mai bun”


Fostul antrenor al echipei fanion a Sălajului a rămas impresionat de cum s-au descurcat pe teren, chiar şi după ce au renunţat de câţiva ani la fotbalul profesionist


Armătura Zalău rămâne un etalon pentru fotbalul din judeţul Sălaj, chiar şi la aproape 15 ani de la desfiinţare. Echipa a reprezentat Sălajul la nivelul Diviziei B, timp în care a fost antrenată şi de Leo Grozavu, actualul antrenor al celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe în Liga 1.

De câţiva ani, cei de la Armătura încearcă să organizeze câte o reunire şi la fel s-a întâmplat şi în 2019. Întâlnirea a avut loc între Crăciun şi Revelion, la Baza Sportivă Titan Arena şi de organizare s-a ocupat Marius Cozma.

Printre cei prezenţi la reunirea a fost şi Leo Grozavu, fostul antrenor al Armăturii din perioada în care echipa funcţiona la nivelul Diviziei B. Acesta a rămas impresionat de cum încă se descurcă unii jucători pe teren, chiar dacă unii au renunţat la fotbalul profesionist de câţiva ani buni.

Mai mult, Grozavu susţine faptul că dacă Armătura activa în prezent, o putea face la un nivel mult mai bun, fiind mai mult decât o echipă de jumătatea clasamentului.

Vin cu mare plăcere pentru foştii mei colegi, foştii mei jucători şi ne revedem cu drag de fiecare dată. Facem mişcare şi depănăm amintiri, lucruri frumoase. Unii dintre jucători mai pot să joace şi acum. Îmi place că nu şi-au pierdut nici reflexele, inteligenţa, ceea ce contează foarte mult. A fost prezent şi Gabriel Vaşvari, însă are o problemă medicală şi nu avea rost să rişte, dar ne bucurăm că a fost prezent alături de noi. Nu vreau să fac comparaţie între fotbalul de atunci cu cel de acum. Au fost alte vremuri, dar am avut o echipă frumoasă la Armătura care cred că dacă activa în acest moment, putea să o facă şi la un nivel mai bun. Mai mult ca sigur că unii jucători puteau să joace la un nivel mai ridicat. La Zalău nu a fost o tradiţie fantastică pentru fotbal ca să vorbim de prima ligă. Însă, sunt absolut convis că în cel mai scurt timp, la ce am văzut că se mişcă prin oraş şi la ce investiţii se fac la echipă, mai mult ca sigur că Zalăul îşi va propune să promoveze la un nivel superior.

Leo Grozavu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL