Connect with us

Ştiri din Sălaj

S-a urcat băut la volan şi a produs un accident cu şapte victime


Un tânăr în vârstă de 29 de ani nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar pe o stradă din Cehu Silvaniei a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea a nu mai puţin de şapte persoane, şase femei şi un bărbat


Sâmbătă, 4 ianuarie, la ora 20:57, pe strada Hododului, din orașul Cehu Silvaniei, un tânăr de 29 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Satu Mare-Cehu Silvaniei, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, tot din județul Satu Mare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a șoferului de 47 de ani, a pasagerilor acestuia (trei femei cu vârste cuprinse între 19 și 67 de ani, toate din județul Satu Mare), precum și a altor trei femei cu vârste cuprinse între 30 și 46 de ani, pasagere în autoturismul condus de tânăr.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest. Pentru șoferul de 46 de ani rezultatul a fost negativ, iar în cazul tânărului de 29 de ani s-a evidențiat o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj