Connect with us

HANDBAL

HC Zalău deschide anul cu un meci împotriva unei echipe din Cupa EHF


Pe 8 ianuarie, de la ora 18.30, formaţia zălăuană joacă pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, echipă ce reprezintă România în Grupele Cupei EHF


După o pauză de aproape două luni de zile, Liga Naţională de handbal feminin se va relua la începutul lunii ianuarie cu etapa a XII-a, penultima din tur. În această rundă, HC Zalău are parte de un adversar dificil, urmând să joace pe teren propriu cu Măgura Cisnădie.

Dacă în clasamentul Ligii Naţionale, formaţia din judeţul Sibiu se află doar pe locul 8, Măgura Cisnădie excelează într-o altă competiţie, una europeană, astfel că pentru a doua oară la rând este în grupele Cupei EHF.

Măgura Cisnădie se află în Grupa B a Cupei EHF, alături de Podravka Vegeta, Siofok şi Kobenhav, astfel că înaintea meciului cu HC Zalău va avea deja un meci disputat în grupele competiţiei europene, pe 5 ianuarie, în Croaţia, la Podravka. Jocul cu HC Zalău se va disputa trei zile mai târziu, pe 8 ianuarie, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Deşi partida ar fi trebuit să se desfăşoara în 7 ianuarie, la solicitarea echipei din Cisnădie, meciul a fost amânat cu o zi mai târziu.

Formaţia zălăuană se pregăteşte deja pentru această întâlnire pe care speră să o câştige, la fel cum s-a întâmplat şi la ultimele trei partide cu Măgura Cisnădie, de la Zalău. Gruparea de sub Meseş a învins echipa din judeţul Sibiu şi în finala mică a Cupei României de la Bistriţa, când a obţinut medalia de bronz.

Pentru echipa lui Tadici jocul din 8 ianuarie va însemna începutul unei serii “de foc”. Astfel, în doar 13 zile, HC Zalău va disputa patru jocuri, cu Măgura Cisnădie, “U” Cluj, Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti, ultimele trei în deplasare.

“Avem un început greu de an şi tocmai de aceea am făcut un program intens de pregătire. Ceea ce este în luna ianuarie am moderat în decembrie. Sper să fim feriţi de accidentări”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL