Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea şi-a stabilit data reunirii lotului


Echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic va relua pregătirile la jumătatea lunii şi vor efectua antrenamente pe plan local, după care urmează efectuarea unui cantonament, tocmai în Antalya


ACS Fotbal Comuna Recea a avut un tur de campionat foarte bun la capătul căruia este lider în Seria a V-a din Liga a III-a. Maramureşenii au cu 4 puncte mai mult decât “rivala” Minaur Baia Mare, cele două fiind principalele candidate la promovarea în Liga a II-a din această serie.

Chiar dacă au avut câteva sincope, maramureşenii au reuşit să termine cu bine prima parte de campionat şi în această pauză competiţională se vor pregăti pentru a gestiona mai bine returul de campionat.

Din câte se pare, niciun jucător nu va părăsi echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic, iar conducerea clubului are de gând să transfere jucători de valoare care să aducă un plus echipei.

La mijlocul acestei luni este programată şi reunirea lotului, astfel că în 15 ianuarie jucătorii vor reveni la antrenamente.

Maramureşenii vor efectua vizita medicală, urmând să se pregătească pe plan local.

După această reacomodare la efort, echipa condusă de Florin Gherasim urmează să plece în Antalya, unde va efectua un cantonament, în timpul căruia va susţine cel puţin trei jocuri amicale.

Reamintim că la echipa din Recea evoluează şi trei jucători sălăjeni. Este vorba despre Romario Rus, Vlad Opriş şi Adrian Micaş, cei trei fiind oameni de bază la echipa maramureşeană, având evoluţii bune şi un aport important la ascensiunea echipei.

Returul campionatului va începe în 7 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL