Connect with us

FOTBAL

Transferul lui Alin Mutu la Zalău a căzut


Fostul fundaş al echipei FC Zalău a negociat cu gruparea sălăjeană încă din finalul turului şi la un moment dat cele două părţi au ajuns la un acord. Însă, totul a căzut, după ce fotbalistul a primit o ofertă mai bună din Liga a III-a din Austria


SCM Zalău nu a avut parte de un tur de campionat prea strălucit şi a încheiat prima parte a sezonului pe penultimul loc. Una dintre probleme mari cu care s-a confruntat formaţia sălăjeană a fost defensiva, iar în acest sens, conducerea clubului încearcă să găsească cele mai bune soluţii în această pauză competiţională.

Unul dintre jucătorii care au atras atenţia oficialilor de la SCM Zalău a fost Alin Mutu, jucător cu experienţă la nivelul Ligii a II-a, acolo unde a îmbrăcat tricoul unor echipe precum “U” Cluj, Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău sau Dunărea Călăraşi, formaţie de care s-a despărţit în 8 decembrie.

Fundaşul a îmbrăcat şi tricoul echipei FC Zalău în Liga a III-a şi a avut evoluţii foarte bune pentru “alb-albaştrii”. Astfel, conducerea celor de la SCM Zalău s-a orientat către Alin Mutu, iar între cele două părţi au avut loc mai multe runde de negocieri.

De altfel, primele întâlniri au avut loc chiar din finalul turului, atunci când Alin Mutu a fost văzut în tribunele Stadionului “Municipal” din Zalău la ultimul joc de pe teren propriu al SCM-ului, cu Sănătatea Cluj.

Jucătorul s-a simţit bine la poalele Meseşului pe vremea când evolua la FC Zalău şi şi-ar fi dorit să vină la noua echipă de sub Meseş, iar cele două părţi chiar au ajuns la un numitor comun, chiar dacă iniţial pretenţiile financiare ale fundaşului ar fi fost destul de mari.

Din păcate, însă, jucătorul nu va mai ajunge la SCM Zalău, după ce pe ultima sută de metri a primit o ofertă mult mai bună de la o echipă din Liga a III-a din Austria.

“M-am întâlnit personal de mai multe ori cu Alin Mutu. Am fost chiar şi la Cluj-Napoca şi la un moment dat am ajuns la un consens. Însă, pe ultima sută de metri, jucătorul a primit o ofertă mai bună din străinătate, de la o formaţie din Liga a III-a din Austria şi fundaşul a dat curs acelei oferte”, ne-a declarat Marius Paşca.

Antrenorul celor de la SCM Zalău ne-a mai spus faptul că dacă Mutu nu se va acomoda la echipa din Austria, prima opţiune va fi SCM Zalău.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL