Connect with us

VOLEI

Nneka Onyejekwe, cea mai bună voleibalistă a României


Voleibalista ce îşi are originile în comuna Măerişte este cea mai bine clasată voleibalistă în topul alcătuit la final de an de Federaţia Română de Volei


În acest an, Federaţia Română de Volei a alcătuit un top comun al celor mai buni voleibalişti români, iar top 3 este format doar din băieţi.

Astfel, prima voleibalistă din acest top se află pe locul 4 şi este vorba despre Nneka Onyejekwe. Este pentru a treia oară consecutiv când sportiva cu origini în judeţul Sălaj este desemnată cea mai bună voleibalistă din ţară, chiar dacă în acest an nu s-a întocmit un clasament separat în ceea ce priveşte voleibalistele.

Nneka Onyejekwe a evoluat în prima parte a acestui an la CSM Volei Alba-Blaj, echipă cu care a ajuns până în finala Cupei CEV, după ce în 2018 a jucat în finala Ligii Campionilor.

Din vară, voleibalista este liberă de contract, după ce semnase cu CSM Bucureşti, echipă care ulterior s-a desfiinţat. La CSM Bucureşti, la echipa de handbal masculin evoluează şi fratele sportivei, Chike Onyejekwe.

În topul de final de an alcătuit de Federaţia Română de Volei se mai află două voleibaliste.

Este vorba despre Ioana Baciu (CSM Volei Alba-Blaj) şi Alexia Căruţaşu (AtlasGlobal Yeşilyurt – Turcia). De remarcat este faptul că tânăra voleibalistă a împlinit recent frumoasa vârstă de 16 ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI