Connect with us

FOTBAL

Amicalul iernii pentru SCM Zalău, cu “U” Cluj


Cel mai tare test în perioada de pregătire va fi cu gruparea din Liga a II-a. Jocul se va disputa la Cluj, în 12 februarie


Jucătorii de la SCM Zalău se pot bucura de vacanţă, până în 20 ianuarie, când este programată reunirea lotului. Vor urmea şapte săptămâni intense de pregătire pentru retur, dar şi un cantonament, ce va avea loc în perioada 31 ianuarie – 8 februarie.

SCM Zalău şi-a stabilit în mare parte şi prgramul jocurilor de verificare. Primul test al iernii va fi pe 25 ianuarie, când zălăuanii vor întâlni Foresta Tileag, o echipă din Liga a IV-a Bihor.

Pe 29 ianuarie, SCM Zalău va juca la Cluj cu Sănătatea, iar tot la Cluj-Napoca va avea loc şi un amical cu Universitatea Cluj. Va fi cel mai important joc de pregătire din această iarnă, care se va disputa pe 12 februarie.

Formaţia zălăuană şi-a mai programat un meci de verificare cu Minaur Baia Mare, care va avea loc pe 22 februarie. Locaţia încă nu a fost aleasă, iar acest lucru se va stabili în funcţie de starea terenurilor din perioada respectivă. SCM Zalău şi-a mai programat un joc de verificare şi cu Sportul Şimleu, liderul din Liga a IV-a Sălaj, acesta urmând să aibă loc cu o săptămână înainte de startul returului.

“Având în vedere că vor veni mulţi jucători noi, vom juca mai multe partide amicale, pentru ca lotul să se omogenizeze. Avem deja stabilite cinci jocuri de verificare, dar mai rămân două poziţii şi speră să mai găsim adversari. Proabil vom mai juca şi cu Dumbrava Gîlgău”, a spus antrenorul Marius Paşca.


Programul din perioada de pregătire:

20.01: Reunirea lotului

25.01: Amical cu Foresta Tileagd (Liga a IV-a Bihor)

29.01: Amical cu Sănătatea Cluj

30.01 – 08.02: Cantonament

12.02: Amical cu “U” Cluj

22.02: Amical cu Minaur Baia Mare

29.02: Amical cu Sportul Şimleu


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL