Connect with us

MINIFOTBAL

X-Team Ortelec, câştigătoarea Cupei Crăciunului


Formaţia condusă de Florin Iacob a câştigat competiţia cu trei victorii şi o remiză în cele patru jocuri. Locul doi a fost ocupat de River Plate, iar podiumul a fost completat de Unirea Hereclean


Ani la rând, ACS Onix a organizat Cupa Crăciunului în preajma Sărbătorilor de Iarnă, iar această competiţie a avut un mare impact prin prezenţa unor jucători din ligile superioare.

De câţiva ani, Cupa Crăciunului se adresează mai mult echipelor din ligile de minifotbal, care cu această ocazie pot face o bună pregătire, îşi pot testa jucători aduşi în probe şi nu în ultimul rând se pot bate pentru un trofeu. Ediţia din 2019 a avut loc în perioada 21 – 22 decembrie.

Iniţial, organizatorii au dorit ca această întrecere să aibă loc la două categorii, dar până la urmă s-a organizat la una singură, cu cinci echipe la start.X Team Ortelec, River Plate, Black Team, Unirea Hereclean şi Unirea DVF Hida au fost participantele, astfel că sistemul de desfăşurare a fost “fiecare cu fiecare”, în aşa fel încât fiecare echipă să dispute câte patru jocuri.

A fost o competiţie destul de echilibrată, în condiţiile în care trei jocuri s-au terminat cu rezultate de egalitate, dar s-a trecut la executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea câştigătoarei, cea care a obţinut câte două puncte. X-Team Ortelec a fost echipa cea mai exactă la ediţia din acest an, deşi a început competiţia cu o remiză în duelul cu River Plate, dar în cele din urmă a câştigat la loviturile de departajare şi a luat cele două puncte.

A fost singurul joc în care echipa lui Florin Iacob a pierdut un punct, reuşind să câştige următoarele trei partide. X Team Ortelec a făcut scor cu Unirea Hereclean şi cu Unirea DVF Hida, iar înaintea ultimului joc avea deja asigurat primul loc. Echipa din Ortelec a rămas concentrată şi pentru jocul cu Black Team, pe care l-a câştigat cu 3 – 2 şi s-a clasat pe prima poziţie cu 11 puncte.River Plate a ocupat locul secund, cu 6 puncte, iar podiumul a fost închis de către Unirea Hereclean, care a acumulat 5 puncte.

Premii consistente oferite de organizatori

Toate cele cinci participante au primit din partea organizatorilor câte o minge marca Adidas şi câte o diplomă. Echipele de pe podium au mai primit şi cupe, iar formaţia câştigătoare a fost recomensată în plus cu încă o minge.

S-au oferit şi premii individuale, iar la acest capitol, X Team Ortelec a avut cei mai mulţi remarcaţi. Golgheterul Cupei Crăciunului a fost Sergiu Păcurar cu 11 goluri, cel mai bun portar a fost desemnat Sergiu Sabău de la X Team, iar tot de la echipa câştigătoare a fost desemnat şi cel mai bun jucător, Cătălin Crişan.Andrei Nerţan de la River Plate a primite premiul pentru cel mai tehnic jucător, iar Bogdan Pojar de la Unirea Hereclean a fost desemnat cel mai fair-play jucător.

S-a mai acordat un premiu fair-play şi pentru echipa Unirea DVF Hida.

X Team Ortelec: Sergiu Sabău – Florin Sabău, Florin Iacob, Robert Niculăuţ, Lucian Solomonean, Dănuţ Moldovan, Dan Terheş, Cătălin Crişan, Sergiu Păcurar, Ionuţ Terec, Daniel Roman, Adrian Briscan şi Sergiu Oros. Delegat: Florin Iacob

River Plate: Alexandru Urzică – Bogdan Petruşan, Mircea Pop, Paul Nerţan, Andrei Baboş, Alexandru Nerţan, Gabriel Pusok, Raul Brîndaş, Marian Silaghi, Alexandru Peşteleu şi Ionuţ Vlaicu. Delegat: Alexandru Nerţan

Unirea Hereclean: Bogdan Pojar – Mihai Sabou, Vlad Orţan, Răzvan Savin, Ovidiu Şamşodan, Florin Mândruţiu, Cătălin Criste, Alexandru Bulz, Sergiu Ortelecan, Paul Ghiurco, Darius Varga şi Varga Csaba. Delegat: Florin Mândruţiu

Black Team: Călin Remeş – Raul Chiş, Alexandru Chiş, Viorel Chende, Sergiu Pop, Ovidiu Pop, Sergiu Bereschi, Marius Bereschi, Mircea Lingurar, Dragoş Lăcătuş, Alexandru Sima, Vasile Ciorba, Ionuţ Pop, Antonio Ilieş şi Vasile Herţe. Delegat: Sergiu Pop

Unirea DVF Hida: Bogdan Morlocan – Ciprian Mitrea, Marius Moş, Vlad Boldor, Andrei Petruş, Roland Pintea, Răzvan Forna, Alexandru Noja, Andrei Ghiurea, Rareş Prodan, Leontin Fetea şi Alexandru Miclea. Delegat: Ciprian Mitrea

Mobil Team – Brădet SQD, ultimul joc din 2019Competiţiile de la minifotbal au intrat în pauză până la mijlocul lunii ianuarie, când vor fi programate jocurile din faza a II-a a Cupei României.

Ultimul meci din 2019 a fost confruntarea dintre Mobil Team şi Brădet SQD, o restanţă din etapa a II-a a Ligii 3. Jocul a fost câştigat de Brădet SQD, care în urma acestei victorii a urcat pe locul 5.


 

Rezultatele înregistrate la Cupa Crăciunului:

Unirea DVF Hida – Unirea Hereclean        8 – 3

X Team Ortelec – River Plate         4 – 4, 5 – 4 d.l.d

Unirea DVF Hida – Black Team               1 – 4

X Team Ortelec – Unirea Hereclean        9 – 1

River Plate – Black Team                              4 – 0

River Plate – Unirea Hereclean                   3 – 5

Unirea DVF Hida – X Team Ortelec          0 – 6

Black Team – Unirea Hereclean      1 – 1, 3 – 4 d.l.d

Unirea DVF Hida – River Plate       4 – 4, 5 – 6 d.l.d

Black Team – X Team Oretelec                   2 – 3


CLASAMENT   

1. X Team Ortelec         4   3   1  0      22 – 7     11 

2. River Plate                    4   1   2  1      15 – 13    6

3. Unirea Hereclean        4  1   1  2      10 – 21    5

4. Black Team                   4   1   1  2        7 – 9      4

5. Unirea DVF Hida        4         1   1  2      13 – 17    4


Brădet SQD – Mobil Team 4 – 3 (1 – 2)

Au marcat: Eduard Stejerean (‘18 şi 46), Dragoş Ilieş (‘47) şi Lorenzo De Francesco (‘48), respectiv Raul Ţurcan (‘17 şi 19) şi Andrei Dalnoki (‘36)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in MINIFOTBAL