Connect with us

DIVIZIA A1

Cristian Bartha, pe locul 2 în topul celor mai buni voleibalişti din acest an


Jucătorul de la CS Volei Municipal Zalău s-a clasat pe locul secund în topul Federaţiei Române de Volei, fiind în spatele experimentatului Laurenţiu Lică, cel care este pentru al patrulea an consecutiv cel mai bun voleibalist din ţară. Din top mai fac parte zălăuanul Rareş Bălean, dar şi Răzvan Mihalcea sau Ciprian Matei, voleibalişti ce au evoluat la CSVM Zalău în prima parte a acestui an


Şi în acest final de an, Federaţia Română de Volei a alcătuit un top al celor mai buni sportivi. În acest an, spre deosebire de 2018, oficialii Federaţiei au întocmit un singur clasament, un top 10 format atât de băieţi, cât şi de fete. În anul precedent au fost întocmite două topuri separate.

Spre deosebire de anul trecut când în acest top au fost prezenţi nu mai puţin de patru voleibalişti de la CS Volei Municipal Zalău, în acest an, doar unul singur este prezent. Sigur, în top mai sunt alţi trei sportivi care în prima parte a acestui an au evoluat pentru gruparea sălăjeană.

Laurenţiu Lică îşi păstrează supremaţia şi la 40 de ani

Valorosul voleibalist al celor de la SCMU Craiova şi căpitanul naţionalei României este în continuare cel mai bun voleibalist român, conform topului alcătuit de Federaţia Română de Volei.

La data de 11 februarie, Lică va împlini frumoasa vârstă de 40 de ani dar cu toate acestea rămâne în fruntea topului de final de an, având în vedere că evoluţiile lui sunt constant bune, chiar dacă SCMU Craiova nu are parte de cel mai bun start de sezon.

Voleibalistul este un exemplu de urmat pentru cei care vor să practice sportul de performanţă.

Un singur jucător de la Volei Municipal în top 10

Pe locul 2 în acest clasament, la fel ca şi anul trecut se află Cristian Bartha. De fapt, ridicătorul naţionalei României este singurul jucător de la CS Volei Municipal Zalău – vicecampiona României, în top 10.

Podiumul este completat de Răzvan Mihalcea, voleibalist ce în prima parte a acestui an a evoluat pentru gruparea sălăjeană, dar care în prezent este legitimat la Dinamo Bucureşti.

Să spunem că primii trei clasaţi au făcut parte şi din lotul României de la Europene, acolo unde Naţionala noastră s-a calificat după mulţi ani.


Top 10:

1. Laurenţiu Lică (SCMU Craiova)

2. Cristian Bartha (CSVM Zalău)

3. Răzvan Mihalcea (Dinamo)

4. Nneka Onyejekwe (ex – CSM Volei Alba-Blaj)

5. Adrian Aciobăniţei (AS Cannes)

6. Ioana Baciu (CSM Volei Alba-Blaj)

7. Marian Bala (Arcada Galaţi)

8. Rareş Bălean (VfB Friedrichshafen)

9. Ciprian Matei (Arcada Galaţi)

10. Alexia Căruţaşu (AtlasGlobal Yeşilyurt)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1