Connect with us

HANDBAL

HC Zalău va începe anul în forţă


În doar 12 zile, formaţia zălăuană va susţine patru partide oficiale, dintre care trei în deplasare


Campionatul din Liga Naţională este încă în pauză, întrecerea internă urmând să se reia în prima săptămână din 2020. La fel ca şi alte echipe, însă, HC Zalău s-a aflat în ultima perioadă într-o plină pregătire, în care a participat și la mai multe turnee de verificare. Startul s-a dat la Slatina, acolo unde sălăjencele au câștigat competiția.

După turneul câştigat la Zalău, echipa lui Tadici a participat după Crăciun şi la un turneu amical desfășurat pe terenul campioanei SCM Rm. Vâlcea, unde Dana Abed-kader și compania au disputat alte trei jocuri amicale, clasându-se pe locul trei.

După aceste jocuri de verificare, gruparea de sub Meseş îşi va îndrepta atenţia spre programul din luna ianuarie care se anunţă extrem de încărcat.

Astfel, HC Zalău va avea o serie de foc, astfel că în doar 12 zile urmează să dispute patru partide, dintre care trei în deplasare.

Echipa lui Tadici va debuta oficial în 2020, pe 8 ianuarie, de la ora 18.30, când va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, jocul urmând să conteze pentru penultima etapă din tur.

Pe 12 ianuarie, formaţia zălăuană va disputa ultima etapă din tur, în deplasare la Universitatea Cluj, după care va mai avea alte două deplasări consecutive.

Va urma un joc pe 15 ianuarie, în deplasare la Dunărea Brăila, partida urmând să conteze pentru 16-zecimile Cupei României.

Seria dificilă se va încheia pe data de 19 ianuarie, când HC Zalău va începe returul pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti.

Va urma o perioadă de respiro, iar Cristiana Nica şi colegele sale vor avea două săptămâni în care nu vor avea meci oficial.

Următoarea partidă va fi pe 1 februarie, cu SCM Craiova, la Zalău, jocul urmând să conteze pentru etapa a II-a din retur.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercrui, 8 ianuarie 2020. 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL