Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Crişeni a primit banii pentru cea mai mare investiţie – canalizarea


După ani buni în care actualul primar din Crişeni, Călin Morar, a încercat să rezolve principala problemă din comunitate, iar înainte de Crăciun a reuşit să obţină finanţarea necesară pentru debocarea acestei investiţii, problemă care a rămas moştenire de la vechea conducere 


Primarul liberal Călin Morar a făcut marele anunţ pe facebook printr-o postare pe pagina personală, în care anunţă că actualul Guvern Orban a aprobat suma de 21 miliarde de lei vechi pentru deblocarea lucrărilor la canalizare.

Astfel că luni, 30 decembrie, în şedința extraordinară a Consiliului Local Crișeni, a fost rectificat bugetul Comunei Crișeni cu suma de 2.103 mii lei (21 miliarde lei vechi) pentru obiectivul “Canalizare menajeră com Crişeni”, bani primiți prin Hotărârea de Guvern nr. 977 din 23.12.2019 publicată în Monitorul Oficial nr. 1040 din 24. 12. 2019. De asemenea a fost aprobat devizul general al lucrării de canalizare în valoare de 2.731 mii lei (27 miliarde lei vechi) și indicatorii tehnico-economici pentru demararea procedurilor pentru licitația lucrărilor.

“Această lucrare a început în anul 2007 având termen de execuţie 31.12.2020. În situaţia în care nu se respectă acest termen, Comuna Crişeni trebuie să restitue Ministerului Dezvoltării suma de 2.800 mii lei (28 de miliarde lei vechi) bani alocați în perioada 2007-2011” , spune edilul din Crişeni.

Primarul comunei Crişeni, Călin Morar transmite mulţumiri tuturor celor care au contribuit la reuşita obţinerii acestor fonduri, care sunt vitale pentru deblocarea celei mai importantă investiţie din comună.

“Mulţumesc pentru sprijin Guvernului Ludovic Orban, mii de mulţumiri domnului ministru Lucian Bode. Mulţumesc cetăţenilor Comuna Crişeni pentru răbdare şi încredere. A fost un examen greu pe care cu ajutorul lui Dumnezeu l-am trecut. Dumnezeu să binecuvânteze Comuna Crişeni. La mulţi ani !”, declară primarul Călin Morar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj