Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident rutier şi un incediu, ambele evenimente produse în Şimleu


Pompierii şimleuani au avut o zi de luni încărcată. Salvatorii au intervenit prompt la salvarea victimelor unui accident rutier, iar în acelaşi moment au fost nevoiţi să intervină şi pentru stingerea unui incendiu


Luni după masă, 30 decembrie, prin dispeceratul ISU-Ambulanţă s-a primit un apel prin care se semnala producerea unui eveniment rutier pe strada Simion Bărnuțiu din orașul Șimleu Silvaniei.

Două echipaje (o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD) ale Secției Șimleu Silvaniei s-au deplasat imediat la fața locului. În urma evenimentului, două persoane au fost evaluate medical de către echipajul SMURD și un echipaj al ambulanței, dintre care, o persoană de sex masculin (conducătorul auto) a fost transportată la CPU Șimleu Silvaniei.
În timp ce pompierii șimleuani se aflau la fața locului accidentului, în imediata apropiere, pe o stradă alăturată, a izbucnit un incendiu la acoperișul unei anexe gospodărești (afumătorie). Echipajul de stingere de la locul accidentului, a intervenit prompt reușind să impiedice propagarea incendiului și la casa de locuit.
Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spații închise. Au ars circa 30 mp din acoperișul anexei, bunuri și produse din carne.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj