Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a ajuns la un acord cu 6 jucători noi


În ultima perioadă, sălăjenii s-au despărțit de mai mulți jucători, în locul acestora conducerea aducând fotbaliști mai experimentați, pentru ca Zalăul să poată evita retrogradarea. În zilele următoare, aceştia urmează să semneze şi contractele cu SCM


În ultima perioadă, conducerea celor de la SCM Zalău a discutat intens cu mai mulţi jucători cu experienţă la nivel de Liga a II-a şi Liga a III-a pentru a alcătui un lot mai competitiv pentru a două jumătate a sezonului.

Situaţia nu este deloc roz în clasament, iar sălăjenii se află pe penultimul loc la final de tur.

Conducerea echipei, cât şi autorităţile locale îşi doresc cu orice preţ ca SCM Zalău să evite retrogradarea şi fac eforturi pentru a realiza transferurile mai multor jucători.

Pe lista achiziţiilor s-au aflat aproape 10 jucători.

După mai multe  runde de negocieri, conducerea clubului a ajuns la un acord cu 6 dintre aceştia.

Cel puţin deocamdată, niciunul dintre aceste nume nu pot fi date publicităţii, deoarece jucătorii se află sub contract până la data de 31 decembrie.

În primele zile din noul an, situaţia se va limpezi şi jucătorii vor semna contracte cu Sport Club Municipal Zalău.

Din alt punct de vedere, conducerea clubului sălăjean va negocia rezilierea contractelor jucătorilor de care staff-ul tehnic nu mai are nevoie.

Astfel, în următoarele zile se vor oficializa şi plecările jucătorilor Raul Vitan, Bogdan Boje, Alex Turcu şi Daniel Supuran.

În final, să mai spunem că reunirea lotului este programată pe data de 20 ianuarie.

După o săptămână de pregătire pe plan local, zălăuanii urmează să plece într-un cantonament, care se va desfăşura în perioada 31 ianuarie – 8 februarie.

Locaţia urmează să fie aleasă în perioada următoare, însă ce este cert în momentul de faţă este faptul că SCM îşi va efectua stagiul de pregătire în ţară.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de luni 30 decembrie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL