Connect with us

FOTBAL

Trei sălăjeni, campioni de toamnă cu ACS FC Recea


Romario Rus, Adrian Micaş şi Vlad Opriş au avut prestaţii bune la echipa maramureşeană şi la finalul turului gruparea condusă de Florin Gherasim se află pe locul 1


ACS Fotbal Comuna Recea este lider în Seria a V-a din Liga a III-a la finalul turului. Maramureşenii au fost cea mai exactă echipă şi au cedat primul loc doar pentru câteva etape celor de la Luceafărul Oradea.

Una peste alta, echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic şi-a revenit la timp şi la capătul primei părţi a campionatului se situează pe primul loc, având cu patru puncte mai mult decât următoarea clasată, Minaur Baia Mare. Începând din acest sezon, la gruparea din Recea evoluează trei sălăjeni, după ce alături de Romario Rus şi Adrian Micaş a venit şi şimleuanul Vlad Opriş.

Cei trei fotbalişti sunt apreciaţi la Recea şi au evoluţii bune spre foarte bune, însă, întotdeauna este loc şi de mai bine.

“Romario Rus, Adrian Micaş şi Vlad Opriş sunt fotbalişti foarte buni, dar şi băieţi de caracter. Micaş a jucat bine în acest tur, la fel şi Romario, deşi poate mă aşteptam la mai mult de la el, dar a avut şi acea perioadă în care a fost accidentat, iar per total a fost bine şi suntem mulţumiţi. Vlad Opriş a venit un pic accidentat la noi, dar şi el s-a prezentat bine. Este loc de mai bine la toţi trei pentru că au potenţial”, ne-a declarat Ovidiu Mic.

Adrian Micaş a avut o primă parte de campionat foarte bună, în care a marcat de patru ori. De altfel, sălăjeanul a adus un punct echipei sale în remizele de la Minaur Baia Mare şi Sticla Arieşul Turda, ambele încheiate cu scorul de 1 – 1.

Şi Vlad Opriş are două goluri marcate pentru ACS Fotbal Comuna Recea, ambele în victoria cu 8 – 2 obţinută de maramureşeni în faţa celor de la Industria Galda de Jos. În acest sezon, Romario a jucat în mai multe meciuri pe postul de mijlocaş defensiv, iar din acest motiv a apărut mai rar la finalizare.

Fotbalistul originar din comuna Rus a avut şi o perioadă în care a fost accidentat, astfel că în prima parte a campionatului a marcat 3 goluri.

“În tur, Romario a jucat ca al doilea atacant, dar în mai multe meciuri l-am folosit şi mijlocaş defensiv. A avut şi o perioadă în care a fost accidentat şi nici în ultima etapă nu a jucat pentru că am considerat că e mai bine să nu-l forţăm, pentru că avem nevoie de el în retur”, a încheiat antrenorul secund de la ACS Fotbal Comuna Recea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL