Connect with us

JUNIORI

Speranţele de la CSS Zalău defilează în campionat


Băieţii lui Dan Onuţe au reuşit să câştige al treilea turneu consecutiv fără să piardă vreun set


După prestaţiile deosebite de la primele două turnee, CSS Zalău a organizat turneul cu numărul III din cadrul Campionatului Naţional de Speranţe la volei masculin. Deşi la start trebuia să fie patru echipe, CSS 2 Baia Mare nu a participat.

Maramureşenii se aflau pe locul 2 înaintea acestui turneu în clasamentul general, în spatele celor de la CSS Zalău. “Derby-ul” Zalăului a fost duelul care a deschis turneul, iar băieţii lui Dan Onuţe au făcut un joc perfect, reuşind să se impună în trei seturi.

Deşi academicienii au încercat să ţină piept liderului, CSS-ul a reuşit să se impună cu 3 – 0. În a doua zi, băieţii lui Dan Onuţe au făcut un nou meci perfect, reuşind să învigă cu 3 – 0 şi CSS Topliţa.

Prin urmare, cu două victorii din tot atâtea posibile, CSS Zalău a câştigat al treilea turneu consecutiv şi defilează în campionat. Băieţii lui Dan Onuţe aşteaptă încrezători ultimul turneu de la Topliţa ce va avea loc la începutul lunii februarie.

“În jocul nostru se vede o îmbunătăţire de la joc la joc, de la un turneu la altul. Aşteptăm ultimul turneu şi pe urmă să mergem la turneul semifinal”, ne-a declarat Dan Onuţe.


Rezultatele înregistrate la turneul de la Zalău:

CSS Zalău – A.V. “Marius Lazăr” Zalău 3 – 0 (foto)

CSS Zalău – CSS Topliţa 3 – 0

CSS Topliţa – A.V. “Lazăr Marius” Zalău 3 – 0

CSS Zalău: Claudiu Stoica, Dan Vlad Pop, Vlad Almaş, Raul Boieş, Szabo Cristian, George Horincar, Szabo Daniel, Raul Şandor, Vlad Pop şi Bogdan Pavel. Antrenor: Dan Onuţe


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI