Connect with us

FOTBAL

Primele transferuri la SCM Zalău se amână până după Sărbători


“Am ajuns într-o proporţie mare la o înţelegere cu jucătorii, dar aceştia vor semna după 1 ianuarie. Mulţi dintre ei sunt încă sub contract cu alte cluburi”, a spus antrenorul Marius Paşca


La SCM Zalău este o perioadă de vacanţă pentru jucători. Nu şi pentru conducerea tehnică şi cea administrativă, care lucrează intens să îşi întărească lotul.

Deocamdată, gruparea de sub Meseş a pus pe liber o serie de jucători, de care antrenorii consideră că nu pot ajuta în retur la îndeplinirea obiectivului. Astfel, Denis Laza, Bogdan Boje, Alex Turcu, Daniel Supuran şi Raul Vitan sunt fotbaliştii care au plecat de la Zalău după terminarea turului.

Automat, SCM Zalău are nevoie de întăriri, iar la acest capitol încă se lucrează. Cel puţin cinci jucători urmează să fie transferaţi în această perioadă, însă deocamdată nu a semnat niciun jucător.

Deşi o parte dintre ei urmau să ajungă la Zalău înaintea Sărbătorilor pentru a semna cu SCM, situaţia s-a schimbat, astfel că primele achiziţii se amână până după Revelion.

“Doar după 1 ianuarie vom putea semna cu jucătorii, fiindcă mulţi dintre ei sunt sub contract cu alte echipe. Am ajuns într-o proporţie mare la o înţelegere cu ei şi urmează ca în perioada următoarea să îşi rezilieze contractele cu echipele de care încă mai aparţin. Nu putem proceda altfel, fiindcă am încălca statutul şi regulamentele Federaţiei. Avem 4-5 înţelegeri, dar mai aşteptăm răspuns şi de la alţi jucători. Cu siguranţă, 95% din lot va fi format până când vom începe pregătirile pentru retur”, ne-a declarat Marius Paşca.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL