Connect with us

FOTBAL

FOTO. Moment emoţionant: Dorin Barbu, cu lacrimi în ochi


Invitat special la Gala fotbalului sălăjean, fostul jucător al echipei Universitatea Cluj, care ulterior a fost jucător şi antrenor la Armătura Zalău, iar mai apoi chiar şi director executiv la DJST Sălaj, a fost premiat de organizatori pentru aportul adus promovării “sportului rege” în oraşul de la poalele Meseşului. A fost un moment special şi delicat, care i-a adus lacrimi în ochi celui care e considerat cam cel mai bun fotbalist, care a evoluat vreodată în judeţul Sălaj


Recent, la Retaurant Transilvania din Zalău, AJF Sălaj a organizat a doua ediţie a Galei Fotbalului din Sălaj.

A fost un eveniment reuşit, în care au fost premiaţi cei mai buni jucători, portari şi antrenori din Liga a IV-a şi Liga a V-a.

Totodată, organizatorii au  acordat mai multe diplome de merit. În semn de preţuire şi recunoaştere pentru meritele aduse în fotbalul sălăjean, AJF Sălaj a acordat diplome de merit pentru Călin Onicaş (Sportul Sălăjean), Marius Morar (Magazin Sălăjean), Dumitru Crişan, Ioan Meleg, Aurel Petrean, Călin Puşcaş, Zoltan Ardelean, Ioan Fabian, Bogdan Unguruşan, Vasile Paşca, Szoke Lorant, Nicolae Şandor, Cosmin Cozma, Ioan Morar, Paul Unimătan, Gabriel Bârjac şi lui Dorin Barbu.

A fost un moment emoţionant când Dorin Barbu a fost premiat şi aplaudat la scenă deschisă de cei prezenţi în sală.

Fostul antrenor al Armăturii a fost copleşit de emoţii când a vorbit la microfon dejspre activitatea sa fotbalistică şi despre cariera impresionantă de vreo 4  decenii în antrenorat.

“A fost o carieră frumoasă cu multe satisfacţii, dar am avut norocul să am parte de nişte jucători de excepţie”, a spus Dorin Barbu.

“Fără să se supere cineva, din punctul meu de vedere, domnul Dorin Barbu a fost cel mai mare fotbalist care se află în această sală”, au fost cuvintele rostite de Vasile Jula la adresa reputatului Dorin Barbu, cel care a evoluat ani mulţi la nivelul Diviziei A, în tricoul formaţiei Universităţii Cluj.

Premiile de la gala fotbalului sălăjean au constat în cupe, plachete şi diplome, iar toţi cei prezenţi la eveniment au plecat spre case cu pachete ce au constat într-o şampanie şi o agendă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL