Connect with us

Ştiri din Sălaj

Și-a înjunghiat soţia de mai multe ori cu un cuţit


În urma unui conflict spontan, un sălăjean de 23 de ani i-a aplicat nevestei sale mai multe lovituri cu un cuţit de bucătărie, provocându-i răni grave prin care viaţa femeii se află în primejdie


Nu ştim care a fost cauza unor certuri  într-o familie din Zalău. Cert este că soţul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a pus mâna pe un cuţit şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona abdominală soţiei sale, o tânără în vârstă de 20 de ani.

Totul s-a întâmplat sâmbătă după-amiază într-un apartament situat în apropiere de Policlinica Sfânta Vineri din municipiu.

În urma loviturilor de cuţit, tânăra a suferit răni grave. Dusă de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Zalău, victima a fost transferată ulterior  la o clinică de Cluj-Napoca, acolo ea se află în secţia de Terapie Intensivă. Tânăra în vârstă de 20 de ani se află şi acum în stare gravă, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

În ce îl priveşte pe agresor, acesta a fost reţinut de poliţiştii sălăjeni , iar în cursul zilei de duminică bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj