Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Unele jucătoare nu profită de şansa pe care o au la Zalău”


Deşi echipa sa a câştigat două turnee de pregătire, antrenorul nu a fost deloc încântat de modul cum au evoluat unele handbaliste, în special cele tinere la meciul de la Zalău, cu CSM Slatina


După Cupa “Slatinei”, unde s-a clasat pe primul loc cu două victorii şi o remiză, HC Zalău a câştigat şi Cupa “Consiliului Judeţean Sălaj”, turneu ce a avut loc în perioada 20 – 21 decembrie.

În cadrul acestor turnee de pregătire, antrenorul Gheorghe Tadici a dat posibilitatea să joace tuturor jucătoarelor din lot, însă la finalul competiţiei de la Zalău nu a fost deloc încântat de modul cum au evoluat unele handbaliste, în speciale cele tinere.

Antrenorul Zalăului a făcut referire în mod special la partida cu CSM Slatina, când echipa sa a fost condusă în prima repriză, chiar şi la şase goluri, dar după pauză, tehnicianul a schimbat liniile, iar formaţia sa a recuperat un handicap de 6 goluri şi în final a câştigat.

“Scopul a fost să urmărim toate jucătoarele. Din păcate nu sunt mulţumit de vreo 7 – 8 jucătoare, în special de cele care au intrat în prima repriză la meciul cu CSM Slatina.Sunt jucătoarele care au avut minute mai puţine, iar în momentul în care am vrut să le dau mai mult, chiar tot jocul, din păcate a trebuit să le schimb la 9 – 3 pentru Slatina. S-a făcut 10 – 16 la pauză, iar dacă nu au vrut când trebuia, repriza a doua nu am mai vrut eu să le las în teren. Unele jucătoare nu profită de şansa pe care o au la Zalău. Sunt jucătoare foarte tinere, care au ocazia să joace, ceea ce la alte echipe, probabil nu se întâmplă”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Priycop, Nichtean, Coman, Şerban sunt pe lista jucătoarelor de care Gheorghe Tadici s-a declarat nemulţmuit în urma evoluţiei avute la turneul de la Zalău.

“M-a deranjat atitudinea lor şi nonşalanţa cu care au ratat în primele 17 minute 11 situaţie de gol, de unu la unu. Sunt total nemulţumit de Prycop, Nichitean, Coman, Şerban şi parţial de Vrabie şi Lazea. Este adevărat că multe dintre ele mai au de acumulat, pentru că în momentul în care joacă şi au în faţă jucătoare cu experienţă şi cu ani mulţi de pregătire le lipseşte în primul rând forţa fizică. Dar eu ştiu un lucru, valoarea nu aşteaptă vârsta. Greul este dus tot de jucătoarele care au acumulat în ultimii ani, dar aici puteau să se încadreze Sabrina Lazea, Adina Sabău sau Sara Abed-Kader. Nu aş zice că dintre celelalte sunt 100% mulţumit de cum au evoluat, dar au circumstanţe, fiindcă în decurs de 7 zile au jucat 8 meciuri. În plus au mai fost şi aceste deplasări, la Slatina şi în Ungaria, la Kisvarda.Dar suntem în perioada de pregătire şi mă interesează acumulările”, a mai spus Tadici.

Pentru HC Zalău urmează turneul de la Vâlcea, din perioada 28 – 29 decembrie. În acest sens, handbalistele au programat un antrenament şi în dimineaţa zilei din Ajunul Crăciunului, urmând să fie libere doar pe 25 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL