Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cum va fi vremea de Crăciun în Sălaj


Meteorologii anunţă că în intervalul 23 decembrie – 26 decembrie ploile vor fi mai frecvente în vest, nord vest şi centru. O să fie cod galben de viscol şi strat consistent de zăpadă în zona montană înaltă


În intervalul 23 decembrie, ora 10.30 – 26 decembrie, ora 20.00, temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. În cursul zilei de luni (23 decembrie) ploile vor fi mai frecvente în vest, nord-vest și centru unde local, îndeosebi la deal și la munte, se vor cumula cantități de apă ce vor depăși 20…30 l/mp.

Din noaptea de luni spre marți (23/24 decembrie) în Maramureș și Transilvania se vor semnala precipitații mixte, apoi vor predomina ninsorile.

Local și temporar, vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 50…60 km/h.

La munte vor predomina ninsorile, la început în zona înaltă, iar din după-amiaza zilei de marți (24 decembrie) și la altitudini mai joase.

În special pe creste, se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Meridionali și Occidentali și vor fi rafale ale vântului de peste 80…90 km/h. Zăpada va fi viscolită si spulberată, iar vizibilitatea va fi redusă semnificativ.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, județele aflate sub ameninţarea codului galben sunt Sălaj, Bihor, Cluj, Alba, Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Gorj, Vâlcea, Sibiu, Brașov, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Covasna, Buzău și Vrancea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj