Connect with us

FOTBAL

Călin Bereschi: “Mă bucur că Mirşidul a dat o ambiţie celor de la Şimleu şi Jibou, care au un duel de la distanţă, ce este în beneficiul fotbalului sălăjean”


Conducătorul fostei campioane a fost prezent la Gala Fotbalului Sălăjean, unde a premiat remarcaţii de la Liga a V-a, Seria Est. Călin Bereschi a vorbit în câteva cuvinte şi despre realizările avute de Unirea, echipă datorită cărei, Sălajul are din nou reprezentantă în Liga a III-a


În cadrul galei fotbalului sălăjean, în topul de la Liga a V-a, Seria Est, ACS Tihău a avut cei mai mulţi remarcaţi: Samuel Lingurar a fost desemnat cel mai bun jucător,  Ionuţ Păşcuţă cel mai bun portar, iar cel mai bun conducător a fost declarat Florin Mitrea.

Sergiu Onaţ  de la CS Hida – un tânăr de perspectivă –  a fost desemnat cel mai bun junior, iar titlul de cel mai bun antrenor din Seria Est a revenit lui Marius Cozma – tehnicianul de la Unirea Mirşid, cel care este şi vicepreşedinte AJF Sălaj.

Festivitatea de premiere la această Serie a fost oficiată de Călin Bereschi, primarul comunei Mirşid, cel care şi-a adus un aport important la revenirea fotbalului sălăjean în Liga a III-a.

“Mă bucur că mă aflu între primari, conducători de cluburi, oameni care iubesc fotbalul şi mari jucători pe care Sălajul i-a dat de-a lungul timpului. Succesul Unirii Mirşid nu se leagă doar de mine şi Florin Pop. Succesul este o muncă de 7 ani şi cred că meritul cel mai mare îl are antrenorul Vasile Jula, cel cu care s-a reuşit promovarea. Cu toţii am reuşit să facem un lucru extraordinar pentru judeţul Sălaj, să avem din nou echipă în Liga a III-a. Le mulţumesc celor care au contribuit la această realizare şi sunt mândru. Rolul acestei comune mici precum este Mirşidul este şi mai mare, pentru că noi am reuşit să dăm o ambiţie altor oraşe, mă refer la Jibou şi Şimleu, care se bat la titlu şi au acest duel de la distanţă, care este în interesul fotbalului din Sălaj. M-aş bucura ca proiectul de la Unirea Mirşid să fie dus cu succes de SCM Zalău, astfel încât să ne putem gândi în viitor la o echipă de Liga a II-a”, a spus Călin Bereschi, la gala fotbalului sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL