Connect with us

HANDBAL

FOTO. HC Zalău, pe primul loc la Cupa ”Consiliului Județean Sălaj”. REZULTATELE turneului


După ce s-a clasat pe prima poziție la Cupa Slatinei, formația zălăuană a câștigat și al doilea turneu din această iarnă. Gruparea condusă de Gheorghe Tadici s-a impus la Cupa ”Consiliului Județean Sălaj”, unde a înregistrat trei victorii


Pentru ca tinerele jucătoare să crească în valoare, HC Zalău și-a programat o serie de jocuri amicale în această perioadă de pauză competițională. Pe lângă meciurile amicale de la Cheile Grădiștei și cele din Ungaria cu Kisvarda, gruparea de sub Meseș a participat până acum și la două turnee de verificare.

Primul turneu a fost Cupa Slatinei, unde HC Zalău a câștigat trofeul, înregistrând două victorii și o remiză.

Elevele lui Gheorghe Tadici au avut o prestație foarte bună și în cadrul Cupei Consiliului Județean Sălaj, care s-a desfășurat vineri și sâmbătă, la Zalău. Și acest turneu a fost câștigat de HC Zalău, de o manieră cât se poate de clară, înregistrând trei victorii din tot atâtea meciuri.

Gruparea de sub Meseș a învins-o în primul meci pe SCM Craiova, cu 27 – 26, după care tot vineri a câștigat și cu Dunărea Brăila. De data aceasta, victoria a fost mai clară, iar Zalăul s-a impus cu 28 – 25, după un meci excepțional făcut de Dana Abed-Kader, cea care a marcat jumătate din goluri – 14!

Încă după prima zi, HC Zalău și-a asigurat primul loc, dar jocul cu CSM Slatina de sâmbătă a mai avut o miză pentru antrenorul Zalăului, de a da posibilitatea să joace tuturor jucătoarelor din lot. Și de această dată, HC Zalău a câștigat cu 27 – 23, reușind o repriză secundă foarte bună, în care a recuperat un handicap de șase goluri!

Raluca Kelemen, din nou cel mai bun portar al turneului

Organizatorii au acordat și premii individuale la ediția a XIV-a a Cupei Consiliului Județean Sălaj, pentru cel mai bun portar și pentru golgheterul turneului. Ambele premii au revenit în tabăra Zalăului, iar cea mai bună ”portăriță” a fost declarată Raluca Kelemen, care a primit acest titlu și la turneul de la Slatina.

Dacă la Slatina a fost menajată, Dana Abed-Kader a fost pe semicerc la turneul de la Zalău și a reușit să înscrie 23 de goluri în cele trei jocuri, fiind desemnată golghetera competiției.

Cu două victorii, SCM Craiova s-a clasat pe locul 2, iar Dunărea Brăila a ocupat ultima treaptă a podiumului, cu o victorie. Aceste formații au lipsit de la festivitatea de premiere, fiind deja în drum spre case.

Rezultatele înregistrate la turneu:

HC Zalău – SCM Craiova 27 – 26 (13 – 12)

CSM Slatina – Dunărea Brăila 19 – 21 (14 – 11)

SCM Craiova – CSM Sltina 29 – 21 (14 – 11)

HC Zalău – Dunărea Brăila 28 – 25 (15 – 11)

SCM Craiova – Dunărea Brăila 29 – 24 (17 – 11)

HC Zalău – CSM Slatina 27 – 23 (10 – 16)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL