Connect with us

HANDBAL

Tadici: “Mai asteptam o jucatoare importanta de 9m!”

La doar o zi de la reunirea lotului, HC Zalau a plecat spre cantonamentul de la Constanta. Luni, putin dupa orele amiezii, Adriana Holhos si compania au facut deja cunostinta nu nisipul de pe malul Marii Negre. 17 jucatoare, între care regasim si cele patru jucatoare transferate în aceasta vara (Cristina Sanda, Simina Vezentan, Adriana Tamas si Ecaterina Ioana Nita), se vor pregati aici, sub comanda lui Gheorghe Tadici, timp de noua zile. Inca de luni seara, handbalistele au efectuat primul antrenament, din cadrul unui program complex, care alterneaza sedintele de unul, doua si trei antrenamente zilnice. Marti dimineata, fetele noastre s-au antrenat cu materiale auxiliare pe nisipul fierbinte de pe plaja, înca de la primele ore ale diminetii. Dupa normele de control, sustinute sâmbata seara si duminica dimineata, managerul Zalaului s-a declarat destul de multumit de majoritatea jucatoarelor. “In general, a fost bine. Toata lumea se afla la o capacitate de peste 60%, unele chiar spre 70. Ei bine, acestea vor fi scutite de o sedinta de pregatire, în zilele în care sunt programate cte trei antrenamente. "n plus, ele vor primi si îndemnizatie dubla”, a anuntat Tadici.

Revenirea la Zalau se va produce martea viitoare, însa nu pentru mult timp, deoarece va urma stagiul montan de la Piatra Arsa, pentru o perioada de alte noua zile. Pâna atunci, Tadici mai asteapta la Zalau o jucatoare importanta, care se pare ca va încheia seria transferurilor din aceasta vara. “Mai asteptam o jucatoare importanta de 9m. Vrem sa fie alaturi de noi la munte, acolo unde va fi piatra de încercare pentru fete. Vom pune accentul doar pe pregatirea fizica”, a adaugat tehnicianul lui HC.

Abia dupa revenirea de la munte, handbalistele noastre vor începe pregatirea specifica. Dupa o zi libera, pe 3 august vor începe antrenamentele cu mingea, iar în aceeasi luna vor participa la trei turnee. Primul va avea loc în perioada 14 – 15 august, iar la o saptamâna va fi Cupa “Jolidon”, programata la Zalau, deoarece Sala “Horia Demian” din Cluj-Napoca se afla într-un proces de modernizare. Participarea va fi una internationala, deoarece zalauancelor si clujencelor li se vor alatura formatiile Beckescsaba si Cornexi Alcoa, ambele din Ungaria. In fine, ultimul turneu de pregatire va avea loc tot la Zalau, în 26 – 28 iulie, cu o participare de sase echipe, invitatele noastre fiind lotul national de tineret, CS Tomis Constanta, CSM Cetate Deva, Universitatea Resita si “U” Jolidon Cluj.

 

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. TraillblazingTheHilltops

  30 November -0001 at 0:00

  Asta glumeste pe cine vrea el sa sperie cu aceste 3 gloabe aduse de la Baia Mare…si apropo da da vor primi indemnizatie dubla si vor fi scutite de la efort favoritele si alea care baga curu la inaintare nu alea care merita

 2. cadar

  30 November -0001 at 0:00

  Nu mai vrea nimeni sa vina la Zalau. Le prosteste doare Radulescu pe cele de la Baia Mare – oricum junioarele de la Zalau erau peste ele.

 3. TraillblazingTheHilltops

  8 August 2010 at 11:10

  clar ca junioarele de la Zalau sunt peste astea aduse din Baia Mare…nu le prosteste Radulescu, Radulescu il prosteste pe Tadici si el ia bani de la parinti ca a reusit sa le duca pe astea care nu prae au treaba cu handbalul la o echipa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL