Connect with us

TENIS

Eric Verdeş a câştigat Cupa Moş Crăciun de la Oradea


Tenismenul de la CSM Zalău a cucerit trofeul la categoria de vârstă 16 ani, reuşind victorii pe linie fără să piardă vreun set


La final de săptămână, municipiul Oradea a găzduit Cupa Moş Crăciun la tenis de câmp. Turneul s-a desfăşurat în organizarea CSM Oradea, sub egida Federaţiei Române de Tenis la mai multe categorii de vârstă.

Deşi este unul dintre cei mai promiţători tineri tenismeni din judeţul Sălaj, Eric Verdeş a lipsit în ultima perioadă de la turnee, deoarece s-a axat mai mult pe învăţătură. Însă, înainte de Crăciun, a revenit pe zgură şi a avut o comportare foarte bună la turneul din judeţul vecin.

Tenismenul de la CSM Zalău a participat la categoria de vârstă 16 ani, alături de alţi opt sportivi. Verdeş a avut primul tur liber, după care în sferturi a trecut la pas de Dragoş Litan de la CS Winners TC.

În semifinale s-au calificat şi Mihai Lungu (CSM Oradea), Ion Straciuc (CSM Oradea) şi Matei Gavrea (TC Cluj), iar cei patru au jucat fiecare cu fiecare pentru a se stabili câştigătorul. Eric Verdeş a fost cel mai bun, reuşind trei victorii din tot atâtea posibile şi fără să piardă vreun set.

Astfel, deşi a revenit după o pauză, Verdeş a fost la înălţime şi şi-a îmbunătăţit palmaresul înainte de Sărbătorile de Iarnă cu trofeul Cupei Moş Crăciun de la Oradea. La competiţia din judeţul Bihor au participat şi alţi tenismeni din judeţul Sălaj, însă niciunul nu a reuşit să treacă de faza sferturilor de finală.

Eric Verdeş a fost premiat şi de către DJST Sălaj în cadrul Galei “Laureaţii anului sportiv 2019 în judeţul Sălaj”, eveniment ce a avut loc joi, 19 decembrie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS