Connect with us

DIVIZIA A1

Divizia A1 de volei a intrat într-o scurtă pauză. Vezi când se reia campionatul


Campionatul s-a întrerupt după runda de la finalul săptămânii trecute şi se va relua pe 11 ianuarie 2020


În doar două luni de zile, prima parte a campionatului din Divizia A1 s-a şi terminat. Prima rundă a fost programată pe 12 octombrie, iar ultima rundă a turului s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute. După etapa cu numărul 9, Divizia A1 a intrat într-o pauză, una mai scurtă, având în vedere că întrecerea internă se va relua pe 11 ianuarie 2020, când este programată prima etapă din retur.

În această etapă, Volei Municipal Zalău are un meci uşor, pe teren propriu cu CSU Vest Timişoara, urmând să întâlnească un adversar facil şi în etapa a II-a, când va evolua în deplasare, la CSM Câmpia Turzii.

Primul examen dificil din 2019 va fi în etapa a III-a, pe 25 ianuarie, când Volei Municipal Zalău va juca pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti.Returul din Divizia A1 se va disputa în mai puţin de două luni. Dacă prima rundă are loc pe 11 ianuarie, etapa a XVIII-a se va disputa pe 29 februarie.

În retur, vicecampioana va disputa cinci partide pe teren propriu, iar în deplasare va avea de susţinut patru jocuri.

Faza superioară a campionatului unde se califică primele şase clasate va începe pe 7 martie, urmând să se termine pe 25 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1