Connect with us

HANDBAL

Gabriela Vrabie, din nou la Naţionala de tineret


Extrem de la HC Zalău a fost convocată la lot pentru amicalele pe care România le va susţine cu Cehia


Dacă la turneul de la Slatina nu a contat pe Dana Abed-Kader, care a fost menajată după o accidentare, HC Zalău nu va conta la turneul de pe teren propriu nici pe Gabriela Vrabie.

Pentru extrema Zalăului, perioada de pregătire din această iarnă s-a desfăşurat mai mult la lotul naţional de tineret. Handbalista a absentat o perioadă din cantonamentul de la Cheile Grădiştei, având în vedere că a participat cu lotul României la două turnee internaţionale, în Ungaria şi Franţa. La cel din Ungaria a participat şi Amalia Coman, care a revenit la pregătiri cu HC Zalău.

Vrabie va fi la lotul de tineret şi în această săptămână şi nu va juca la Cupa Consiliului Judeţean Sălaj. Extrema a fost convocată de antrenorul Dragoş Dobrescu pentru cele două amicale cu Cehia, pe care România le va susţine la final de săptămână, la Bucureşti, în Sala Agronomia.

Primul joc va fi vineri, de la ora 20:00, iar al doilea sâmbătă, de la ora 16.00. România se află în pregătiri pentru Campionatul Mondial de tineret, pe care îl va găzdui în vara anului viitor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL