Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un bătrânel în vârstă de 81 de ani a fost tâlhărit de un adolescent


Un adolescent de 18 ani, din Zalău, a fost reţinut de poliţişti şi va fi propus joi, 19 decembrie, cu propunere de arestare preventivă, după ce, prin violență, i-a furat unui bărbat borseta în care avea bani şi mai multe bunuri


La data de 17 decembrie, în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din municipiul Zalău, s-a prezentat la poliţia municipală şi a declarat că, în timp ce se afla în spatele unei farmacii din Zalău, o persoană necunoscută, prin folosirea violenței, i-a sustras borseta de pe umăr.

Acesta a relatat poliţiştilor că avea în borsetă suma de 70 de lei, telefonul mobil, actul de identitate şi mai multe carduri bancare.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au dus, miercuri, 18 decembrie la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporţie de aproximativ 90%.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reținut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj