Connect with us

TENIS

FOTO. Peste 30 de copii s-au întrecut la Cupa “Moş Crăciun” de la Şimleu


Micuţii tenismeni de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei s-au întrecut la competiţia de tenis de câmp ce s-a desfăşurat în urbea de la poalele Măgurii


La Şimleu Silvaniei, tenisul de câmp este un sport foarte iubit, iar antrenorul Barna Krisztian îi învaţă pe copii tainele acestui sport la Clubul Sportiv ProTenis. Kutasi Bence sau Mara Geiger sunt doar două nume ale sportivilor care se remarcă în acest sport şi care au început tenisul la acest club.

Cel mai de răsunet nume care a început tenisul la clubul de la Şimleu este Raul Dobai, cel care evoluează pentru Universitatea New Mexico din S.U.A.

Pe urmele acestora speră să calce şi cei mai mici sportivi ai clubului, care luni, 16 decembrie, au avut ocazia să se “dueleze” la Cupa “Moş Crăciun”. Competiţia ajunsă la cea de-a 9-a ediţie s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” şi la start s-au aflat nu mai puţin de 32 de participanţi.Organizatorii au propus mai multe categorii de vârstă, iar în urma meciurilor disputate, Sebastian Sabău a câştigat întrecerea la categoria de vârstă 5 – 8 ani.

La categoria 8 – 10 ani, Doina Zibileanu şi Tudor Bîrsan s-au impus la fete, respectiv băieţi, în timp ce la categoria de vârstă 11 – 12 ani, Alex Vasil.

Copiii au fost răsplătiţi pentru efort cu medalii, cupe, diplome, dar şi dulciuri, iar la festivitatea de premiere a fost prezent şi primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Cătălin Ţurcaş.

De precizat că meciurile s-au disputat pe terenuri reduse, după regulamentul “Tenis 10” cu mingi de culoare roşie, portocalie şi verde.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS