Connect with us

Ştiri din Sălaj

IPJ Sălaj a rămas fără comandant. Gabriel Terheş nu mai are atribuţii de inspector şef

După ce comisarului Gabriel Terheş i-a expirat, ieri, 16 decembrie, a doua împuternicire de inspector şef la IPJ Sălaj, instituţia a rămas în acest moment fără şef.

Astăzi, la comanda IPJ Sălaj se află adjunctul Aurel Ştirb, care nu mai poate conduce IPJ Sălaj, pentru că la rândul lui a beneficiat de împuternicire timp de 1 an. Ştirb se află azi la comnada IPJ pentru că aşa prevede regulamentul intern. Celălalt adjunct venit de la Cluj, Marius Stupar se alfă în concediu, iar Gabriel Terheş este liber pentru că a acumulat ore suplimentare.

Începând de azi, 17 decembrie, Gabriel Terheş nu mai are atribuţii de inspector şef. El se va întoarce la conducerea Serviciului de Acţiuni Speciale (mascaţi) funcţie ocupată prin concurs.

Ministerul Afacerilor Interne prin Inspectoratul General al Poliţiei Române va trebui să împuternicească o altă persoană care să conducă IPJ Sălaj, până la organizarea unui concurs.

Variante pentru a prelua conducerea IPJ Sălaj ar fi adjunctul venit de la Cluj, Marius Stupar sau sălăjeanul Groza Ioan, şeful Serviciului Ordine Publică – care a mai fost împuternicit o scurtă perioadă pe funcţia de adjunct.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj