Connect with us

Ştiri din Sălaj

Încă doi sălăjeni au fost depistaţi băuţi la volan


După cei doi şoferi băuţi depistaţi pe raza comunei Crişeni şi în municipiul Zalău, de această dată, poliţiştii sălăjeni au depistat alte două cazuri


La data de 13.12.2019, orele 23.40, patrula mixtă de ordine și siguranță publică, din cadrul Poliției Orașului Jibou, a identificat în trafic un bărbat de 25 de ani  din jud. Sălaj care a condus un autoturism cu o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur  în aerul expirat.

Acesta a  fost  transportat la Spitalul Orașului Jibou, în vederea recoltării de probe biologice.

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”  faptă prevazută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod Penal.

În data de 16.12.2019, ora 00,40, un bărbat de 29 de ani din Sălaj a condus un autoturism prin localitatea Motiş, având o alcoolemie de 0,74 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru  săvârșirea infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală”. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj