Connect with us

FOTBAL

Costel Lazăr – director sportiv Astra Giurgiu: “Sebastian Culda va rămâne la Zalău să îşi facă datoria până la capăt”


Golgheterul echipei va rămâne la SCM Zalău şi în partea a doua a campionatului, acesta fiind împrumutat de la Astra până în vara viitoare


SCM Zalău se va putea baza pe golgheterul Sebastian Culda şi în retur. Acesta a fost împrumutat de Astra, iar potrivit directorului sportiv de la liderul Ligii 1, Culda va rămâne la Zalău şi în a doua parte de campionat.  Costel Lazăr a mai precizat că jucătorul din Alba Iulia se află în vederile clubului din Giurgiu.

“Sebastian Culda va rămâne la Zalău să îşi facă datoria până la capăt. El este în vederile noastre şi ne bucură faptul că a avut prestaţii bune. Noi ne-am interesat tot timpul de evoluţiile sale şi am cules informaţii şi de la adversarii Zalăului despre Culda. Toată lumea a vorbit frumos despre el”, a declarat oficialul Astrei pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Costel Lazăr a mai făcut o precizare ce îi priveşte pe jucătorii de la SCM Zalău. “ La Zalău sunt jucători interesanţi, iar pe unii îi avem sub observaţie.

În momentul de faţă este bine ca ei să rămână la echipă şi să ajute la menţinerea în Liga a III-a”, a încheiat directorul sportiv de la liderul din Liga 1.

“Am vorbit cu domnii de la Zalău şi mai avem în vedere să ajutăm SCM cu câţiva jucători. În această iarnă vom trimite la Zalău un fundaş central, un atacant, poate şi un mijlocaş central foarte bun. Unul dintre ei a şi debutat pentru Astra în Liga 1. Încercăm să avem o colaborare cât mai bună, iar  Astra Giurgiu este alături de SCM Zalău.  Ne pare bine că este deschidere şi putem colabora transparent.”

Costel Lazăr, director sportiv Astra Giurgiu

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL