Connect with us

Ştiri din Sălaj

Concursul Naţional de Matematică ,,Teodor Topan” Şimleu Silvaniei –  ediţia a XIV-a


În perioada 13 – 14 decembrie, la Școala Gimnazială ”Silvania” Șimleu Silvaniei, a fost organizat Concursul Naţional de Matematică ,,Teodor Topan” Şimleu Silvaniei –  ediţia a XIV-a


Organizatorii evenimentului sunt Şcoala Gimnazială „SILVANIA” Şimleu Silvaniei, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj şi cu sprijinul Primăriei Oraşului Şimleu Silvaniei.

La concurs au participat 270 de elevi din țară și din Republica Moldova. Din comisia de elaborare a subiectelor fac parte profesorii Dorel Miheț – Universitatea de Vest din Timișoara, Andrei Eckstein – Universitatea Politehnică din Timisoara, Dorin Andrica – Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, precum și elevi de excepție care au fost laureați național și internațional.

Festivitatea de premiere a avut loc la Casa de Cultură, unde primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş a înmânat diplome, medalii şi premii elevilor câştigători. Elevii din judeţul nostru au reuşit să obţină cinci menţiuni.

Lista cu elevii din Sălaj care au obţinu o menţiune la acest concurs:

Clasa a V-a: Moldovan David, Turos Robert de la Colegiul National “Silvania” Zalău (prof. Gornoava Valeriu) şi Stroia Naomi de la Şcoala Gimnazială “Gheorghe Lazăr” Zalau (prof. Vlaicu Daniela);
Clasa a VII-a: Horvat Matei de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Zalău (prof. Pop Dorina);
Clasa a XII-a: Iosif Ovidiu-Calin de la Colegiul Naţional “Simion Bărnuţiu” Simleu Silvaniei (prof. Haiduc Sorina)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj