Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Volei Municipal Zalău a câştigat în cinci seturi derby-ul cu SCMU Craiova


Gruparea de la poalele Meseşului a reuşit să revină de la 1 – 2 la seturi şi a câştigat un disputa cu oltenii la capătul unui joc în care tensiunea a atins cote maxime


Duminică după-amiază, în Sala Sporturilor din Zalău a avut loc derby-ul dintre Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova. Cele două echipe, alături de Arcada Galaţi şi Dinamo Bucureşti par să se lupte pentru medalii în acest sezon. Totuşi, atât Zalăul, cât şi Craiova aveau nevoie de trei puncte, pentru a nu se îndepărta de liderul din Galaţi.

Oltenii au început mai hotărât partida de la Zalău şi în cele din urmă au câştigat primul set. Un moment important în acest set a avut loc la scorul de 20 – 22 în favoarea Craiovei, atunci când arbitrul a arătat out la serviciul Zalăului, faza contestată vehement de tabăra sălăjeană. Una peste alta, primul set a ajuns la Craiova.

În setul al doilea, cele două echipe au mers cap la cap până la 13 – 13, după care Volei Municipal s-a desprins la trei lungimi, scor 17 – 14. Această diferenţă avea să se menţină până în finalul setului, când oltenii au mai recuperat un punct, dar a fost prea puţin prea târziu şi era 1 – 1 la seturi.

A urmat setul trei care a avut o desfăşurare asemănătoare cu precedentul, de această dată, cele două echipe au mers cap la cap până la 15 – 15, atunci când oltenii s-au dus la două puncte, 15 – 17 şi aveau să câştige setul trei cu 25 – 22, asigurându-şi astfel cel puţin un punct.

Însă, cu atât aveau să rămână oltenii, deoarece în setul patru şi mai apoi în tie-break, Volei Municipal Zalău a fost echipa mai proaspătă şi parcă şi-a dorit mai mult să câştige. S-a terminat 3 – 2 pentru echipa pregătită de Bogdan Tănase.

La Volei Municipal s-a evidenţiat în acest meci Gabriel Cherbeleaţă, cel care a reuşit 21 de puncte. Din tabăra cealaltă, din nou, cel mai bun jucător a fost Laurenţiu Lică cu 25 de puncte.


Volei Municipal Zalău – SCMU Craiova 3 – 2 (-22, 23, -22, 18, 11)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1