Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a câştigat Cupa Slatinei


Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a reuşit două victorii şi un egal la primul turneu de verificare. Raluca Kelemen a fost desemnată cel mai bun portar de la această competiţie


Timp de două zile, vineri şi sâmbătă, HC Zalău a participat la Cupa Slatinei, prima turneu de verificare. Zălăuancele au participat la această competiţie alături de SCM Craiova, Gloria Buzău şi  CSM Slatina.

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a debutat vineri cu o victorie în faţa celor de la SCM Craiova, succces urmat mai spre seară de un rezultat de egalitate cu echipa gazdă, CSM Slatina. În celelalte două partide de vineri, echipa din Slatina a remizat şi cu Gloria Buzău, în timp ce buzoiencele au trecut la patru goluri diferenţă de SCM Craiova.

Sâmbătă dimineaţa s-au disputat şi ultimele două jocuri de la Cupa Slatinei, iar HC Zalău a reuşit încă o victorie, de această dată în faţa echipei din Buzău. În celălat joc, SCM Craiova a trecut de CSM Slatina.

Prin urmare, cu două victorii, un egal şi şapte puncte acumulate, HC Zalău a câştigat competiţie, pe locul 2 clasându-se Gloria Buzău. Podiumul a fost completat de SCM Craiova, în timp ce echipa gazdă este singura care nu a câştigat niciun meci.

În cadrul competiţiei s-au acordat şi premii individuale, iar Raluca Kelemen de la HC Zalău a fost desemnată cel mai bun portar. Ana Maria Ţîcu de la SCM Craiova a primit premiul de cea mai tehnică jucătoare, în timp ce golgheterul turneului a fost Luciana Popescu de la CSM Slatina.


Rezultatele de la Cupa Slatinei:

HC Zalău – SCM Craiova 27-23

CSM Slatina – CS Gloria Buzău 27-27

SCM Craiova – CS Gloria Buzău 21-25

CSM Slatina – HC Zalău 25-25

HC Zalău-CS Gloria Buzău: 30-25

SCM Craiova – CSM Slatina: 19-15


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL