Connect with us

ARTE MARTIALE

Sportivii de la CS Seiko Zalău s-au descurcat excelent la primul concurs de Taekwondo WT


Pregătiţi de Alin Marian, taekwondistii sălăjeni au avut o comportare foarte bună la primul turneu la care au participat, reuşind numeroase clasări pe podium. Performerul clubului sălăjean a fost juniorul Vlad Dohan care a obţinut locul 1 la luptă


La începutul anului 2018, CS Seiko Zalău deschidea secţia de Taekwondo. Clubul condus de Călin Marincaş este singurul din Zalău cu o astfel de secţie, iar din luna septembrie a anului precedent, de această secţie se ocupă antrenorul Alin Marian.

Au urmat multe ore de antrenament, pregătire şi dăruire, iar recent, secţia de taekwondo de la Seiko Zalău a avut parte de primul concurs. Este vorba despre Jaguar Taekwondo Open de la Târgu Mureş, competiţie ce în acest an a ajuns la ediţia a II-a.

Pentru acest concurs, Alin Marian a deplasat un lot format din 7 sportivi. Este vorba despre Denis Caba, Vlad Mare, Andreea Cudur, Matei Tătar, David Panican, Vlad Dohan şi Vlad Sabou.

În total, la această competiţie au fost prezenţi nu mai puţin de 283 de sportivi la categoria kyorugi (luptă) şi 217 sportivi la speed kick. Sportivii au reprezentat cele 16 cluburi participante.

Cel mai bun rezultat din rândul sălăjenilor a fost obţinut de Vlad Dohan, cel care a cucerit locul 1 la luptă la categoria de vârstă juniori, 73 de kilograme. Cel mai mic taekwondist din rândul sportivilor de la CS Seiko Zalău, Denis Caba, a obţinut locul 3 la luptă şi speed kick.

“Anul trecut în luna septembrie, am luat decizia împreună cu Călin Marincaş să deschid secţia de Taekwondo WT, acest concurs fiind primul pentru elevii mei. Pentru mine, toţi s-au descurcat foarte bine, fiind prima lor competiţie”, ne-a declarat Alin Marian.


Rezultatele obţinute de sportivii de la CS Seiko la Jaguar Taekwondo Open:

Copii (5 – 6 ani) – categoria -18 kg – Caba Denis -> locul 3 la luptă şi speed kick

Debutanţi (9 – 10 ani) categoria -39 kg – Mare Vlad -> locul 3 la luptă şi speed kick

Debutanţi (9 – 10 ani) categoria -45kg – Cudur Andreea -> locul 2 la luptă şi locul 3 la speed kick

Cadeţi (12 – 14 ani) categoria – 47 kg Tătăr Matei -> locul 2 la luptă şi speed kick

Juniori (15 – 17 ani) categoria -63 kg Panican David -> locul 3 la luptă şi speed kick

Juniori (15 – 17 ani) categoria -73 kg Dohan Vlad – locul 1 la luptă

Seniori (+18 ani) categoria -80 kg Sabou Paul – locul 4 la luptă


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE