Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău încheie turul cu un derby


Duminică, de la ora 17.00, vicecampioana joacă în faţa fanilor cu SCMU Craiova, ocupanta locului 4


Perioadă dificilă pentru Volei Municipal Zalău, care în doar 16 zile are de susţinut cinci partide, în trei competiţii diferite.Prima partidă din această serie a avut loc sâmbătă, la Galaţi, unde Volei Municipal a pierdut cu 3 – 1 în faţa campioanei.

Miercuri, gruparea zălăuană joacă manşa tur din 16-zecimile Cupei Challenge cu Gentofte, după care îşi va îndrepta atenţia spre ultimul joc al turului din Divizia A1.

Formaţia zălăuană întâlneşte o pretendentă la medalii, SCMU Craiova, cu care ani la rând s-a luptat pentru primele locuri.

Înaintea acestui joc, Volei Municipal Zalău trebuie să îşi revină după  o deplasare lungă în Danemarca, dar şi după o partidă cu Gentofte.

Şi SCMU Craiova are un program încărcat în această săptămână, având în vedere că joacă tot în Cupa Challenge, cu Kladno Volejbal. Însă, oltenii au un uşor avantaj, având în vedere că au jucat marţi meciul tur, la Craiova şi au avut mai mult timp la dispoziţie să pregătească derby-ul de duminică.

Confruntatea dintre Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova se anunţă deschisă oricărui rezultat. Pe teren propriu, Zalăul şi-a cam adjudecat toate punctele în faţa Craiovei, dar în sezonul trecut, chiar în play-off, formaţia sălăjeană a fost învinsă categoric de SCMU Craiova, chiar la Zalău.

Ambele echipe vin după câte o înfrângere în campionat. Oltenii lui Dănuţ Pascu au pierdut pe teren propriu cu Unirea Dej, scor 3 – 1, în timp ce Zalăul a cedat cu acelaşi scor pe terenul campioanei Arcada.

Înaintea ultimei etape a turului, Volei Municipal Zalău se află pe locul 3, cu 18 puncte, în timp ce Craiova se clasează pe poziţia a patra, cu un punct mai puţin.

Partida are loc duminică, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1