Connect with us

FOTBAL

FOTO. AJF Sălaj a premiat cu fast remarcaţii anului din fotbalul sălăjean


Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj a organizat ediţia a II-a a Galei Fotbalului Sălăjean, eveniment în care a premiat remarcaţii din fotbalul mic, dar în care s-au acordat şi premii speciale


Vineri seara, AJF Sălaj a organizat ediţia a II-a a Galei Fotbalului Sălăjean. Evenimentul s-a desfăşurat la Restaurant Transilvania din Zalău, iar de atmosferă, s-a ocupat la fel ca şi anul trecut, cunoscutul Victor Mihalcea.

A fost o gală în care, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a premiat remarcaţii din fotbalul mic, dar a oferit şi premii speciale foştilor fotbalişti, antrenori sau jurnalişti care au avut o contribuţie în dezvoltarea sau promovarea sportului din Sălaj.

Conform voturilor delegaţilor, cel mai bun jucător din Liga a IV-a a fost desemnat Gabriel Ţiriac de la Rapid Jibou, formaţie care a dat şi cel mai bun portar – Adrian Noţigan, cel mai bun antrenor – Emil Ionaş, cel mai bun junior – Răzvan Ardelean, dar şi cel mai bun conducător – Flore Pop, la egalitate de puncte cu Ioan Gurzău de la Sportul Şimleu.

În ceea ce priveşte Liga a V-a, să spunem că Samuel Lingurar (ACS Tihău) a fost desemnat cel mai bun jucător. Tot de la ACS Tihău vine şi cel mai bun portar – Ionuţ Păşcuţă, dar şi cel mai bun conducător – Florin Mitrea. Cel mai bun antrenor a fost desemnat Marius Cozma de la Unirea Mirşid, în timp ce Sergiu Onaţ de la CS Hida este cel mai bun junior din Seria Est.

Trecând la Seria Centru, aici Silviu Oprea de la Gloria Marin a câştigat titlul de cel mai bun jucător, iar Unirea Hereclean a avut două premii, Florin Sabou – cel mai bun portar şi Florin Mândruţiu – cel mai bun antrenor. Cel mai bun conducător a fost desemnat Mate Tibor de la Venus Borla, în timp ce lui Csatlos Roland i-a revenit titlul de cel mai bun junior.

La Seria Vest, Adrian Gheţi (Inter Cizer) a fost votat de către delegaţii ca fiind cel mai bun jucător, iar Medan Cozac (ACS Bănişor Peceiu) a fost cel mai bun portar. Liviu Feraru (Kemer Camăr) este cel mai bun antrenor, în timp ce Ioan Criste (Inter Cizer) este cel mai bun conducător. Cel mai bun junior din Seria Vest este Vlăduţ Bodea (Cetatea Valcău).

În cadrul galei s-au mai acordat premii pentru cel mai bun arbitru central – Răzvan Lădar şi cel mai bun arbitru asistent – Sergiu Corb.

AJF Sălaj a mai acordat şi premii speciale pentru Dumitru Crişan, Ioan Meleg, Aurel Petrean, Călin Puşcaş, Zoltan Ardelean, Ioan Fabian, Bogdan Unguruşan, Vasila Paşca, Szoke Lorant, Nicolae Şandor, Cosmin Cozma, Călin Onicaş, Marius Morar, Ioan Morar, Mihai Timoc, Paul Unimătan, Gabriel Bârjac, dar şi lui Radu Bitea – preşedinte AJF Bihor.

Însă, mai multe detalii despre acest eveniment, în ziarul Sportul Sălăjean din 18 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL