Connect with us

FOTBAL

Liderul Ligii 1 sare în ajutorul lui SCM Zalău


După ce în vară l-a împrumutat sub Meseş pe Sebastian Cluda, Astra Giurgiu va mai direcţiona spre SCM jucători cu calităţi, care să pună urmărul la îndeplinirea obiectivului


SCM Zalău a avut mari probleme în formarea lotului din vară, dar în ajutorul echipei a venit Alin Demle, cel care a intermediat o colaborare între clubul zălăuan şi Astra Giurgiu.

În baza unui parteneriat, Astra Giurgiu l-a împrumutat la Zalău pe Sebastian Culda, cel care a şi debutat pe prima scenă în tricoul giurgiuvenilor.

Chiar dacă a venit doar în etapa a II-a, Culda a devenit un jucător de bază la formaţia sălăjeană, iar după turul de campionat este golgheterul echipei, cu 6 goluri.

Şi Arnold Neuers a fost direcţionat de către Astra, tot la Zalău, iar atacantul camerunez a ajuns în etapa a IV-a şi în cele 11 partide jucate în tricoul SCM-ului a marcat cinci goluri. Altfel psus, al doilea marcator al Zalăului.

Fiind într-o situaţie dificilă şi la jumătatea sezonului, SCM Zalău are nevoite de jucători cu calităţi pentru a se salva de la retrogradare, dar Astra Giurgiu vine din nou în ajutorul formaţiei zălăuane.

Potrivit directorului sportiv al liderului din Liga 1, pe filiera Astra – SCM vor mai veni jucători şi în această iarnă, un fundaş central, un atacant, dar şi un mijlocaş.

Am vorbit cu domnii de la Zalău şi mai avem în vedere să ajutăm SCM cu câţiva jucători. În această iarnă vom trimite la Zalău un fundaş central, un atacant, poate şi un mijlocaş central foarte bun. Unul dintre ei a şi debutat pentru Astra în Liga 1. Încercăm să avem o colaborare cât mai bună, iar  Astra Giurgiu este alături de SCM Zalău.  Ne pare bine că este deschidere şi putem colabora transparent.

Costel Lazăr,  director sportiv  Astra Giurgiu

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercrui, 11 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL