Connect with us

BOX

Adrian Popuţea se perfecţionează la Izvorani


Antrenorul de la CSM Zalău participă în acest zile la un curs de perfecţionare ce are loc la Complexul Olimpic Sydney 2000


Adrian Popuţea este unul dintre cei mai activi antrenori din judeţ. Tânăr şi ambiţios, fostul pugilist a devenit antrenor în urmă cu un an şi jumătate la CSM Zalău şi de atunci continuă să devină tot mai bun şi ţine să se perfecţioneze.

În această săptămână, mai exact în perioada 9 – 14 decembrie, Federaţia Română de Box, Institutul Naţional de Cercetare Sportivă şi Agenţia Naţională Anti-Doping organizează un curs de perfecţionare al antrenorilor la care va participa şi Adrian Popuţea.

Cursul are loc la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani. Conform Federaţiei Române de Box, în cadrul cursului sunt abordate teme la zi din sportul de înaltă performanţă, de la pregătire fizică, biochimie, nutriţie, mental coaching, la teme medicale şi prevenţia şi combaterea dopajului şi mai ales, probleme tehnico tactice şi de arbitraj de la specialişti de renume pe plan internaţional.

Lectori de calibru pe plan naţional şi internaţional au confirmat prezenţa la acest curs de elită, la finalul căruia toţi participanţii vor primi atestat şi vor avea beneficii directe în dezvoltarea lor profesională ulterioară.

De menţionat este faptul că cei mai promiţători cinci antrenori vor avea susţinerea Federaţiei Române de Box pentru a participa la cursuri pentru obţinerea de certificate internaţional de calificare (stele AIBA).

Unul dintre lectorii cursului o să fie nimeni altul, decât Luis Mariano Gonzalez Cosme, acesta fiind 8 ani antrenor regional Pinar del Rio şi 15 ani antrenor la lotul naţional de juniori (ambele în Cuba), 4 ani antrenor al lotului naţional de seniori din Algeria şi de 12 ani este antrenorul lotului naţional al Franţei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX