Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ cucereşte al 8-lea trofeu în ultimele 5 luni


Tenismenul pregătit de Sergiu Carp a reuşit o nouă prestaţie de excepţie şi a câştigat Trofeul Marc – Cupa Albalact de la Cluj-Napoca. Acest turneu câştigat confirmă forma bună prin care trece Patrik şi totodată potenţialul uriaş pe care îl are sălăjeanul în vârstă de 9 ani


La finele săptămânii trecute, la Cluj-Napoca a avut loc un turneu de tenis de câmp sub denumirea Trofeul Marc – Cupa Albalact. Competiţia s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Tenis şi a adunat la start zeci de participanţi la mai multe categorii de vârstă, de la 10 ani fete şi băieţi şi până la senioare.

Printre participanţi am regăsit şi tenismeni din judeţul Sălaj. În mod deosebit s-a remarcat Patrik Bolduţ, după ce sportivul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit să cucerească al 8-lea trofeu în ultimele 5 luni.

Astfel, după ce s-a impus la Cupa WestCo Impex, Cupa Municipiului Zalău, Cupa Benvenuti, Trofeul Sătmarului, Cupa Muhlbach, Cupa Centana şi Trofeul CSM Oradea, Patrik şi-a adăugat în palmares şi Trofeul Marc – Cupa Albalact. Elevul lui Sergiu Carp a dominat competiţia de la 10 ani băieţi, înregistrând victorii pe linie şi fără să piardă vreun set.

Un rezultat bun a obţinut şi Ioana Lung. Tenismena de la Palatul Copiilor Zalău a participat la categoria 14 ani fete, acolo unde s-au format două grupe. Lung a câştigat Grupa 1, dar ulterior a fost învinsă în finală de Andra Silvas, câştigătoarea Grupei 2. Tot la această categorie a participat şi Cezara But de la ACS Sergiu Carp Tennis Club, sportiva obţinând locul 4.

O prestaţie foarte bună a avut şi Daniela Cherecheş (ACS Sergiu Carp Tennis Club) la categoria de vârstă 14 ani. Eleva lui Sergiu Carp a reuşit să elimine favorita numărul 3 a competiţiei şi a fost oprită doar în semifinale de principala favorită, Anamaria Oana. Chiar şi aşa, Cherecheş  a obţinut locul 3 şi a venit acasă cu medalia de bronz.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS