Connect with us

FOTBAL

Remarcaţii antrenorului Marius Paşca după turul de campionat


Tehnicianul celor de la SCM Zalău a fost mulţumit de mai mulţi jucători în prima parte de sezon, dar au existat şi fotbalişti de la care aştepta mai mult


SCM Zalău a început sezonul cu Alexandru Pop în rol de antrenor principal, dar la jumătatea turului, conducerea a făcut o schimbare, iar la echipă a venit Marius Paşca.

Cu Paşca antrenor principal, gruparea de sub Meseş a avut trei înfrângeri consecutive, cu Metalurgistul Cugir, Minaur Baia Mare şi Industria Galda, după care echipa şi-a revenit, iar în ultimele patru runde a reuşit să obţină 7 puncte.

Marius Paşca a lucrat în a doua parte a turului cu ce a avut la dispoziţie, însă chiar dacă uneori a părut nemulţumit de lotul pe care l-a avut, a încercat să scoată maxim din fiecare jucător.

După prima parte de campionat, tehnicianul a tras şi câteva concluzii pozitive şi a remarcat jucătorii care după părerea sa au avut o evoluţie constantă şi au pus umărul la obţinerea rezultatelor pozitive.

“Au fost anumiţi jucători care mi-au plăcut  precum Răzvan Dulap,  Arnold Neuers, Sebastian Duma, Andrei Pop şi Florin Pop. Unii dintre ei chiar au dus greul în acest tur. Sunt şi jucători care au dezamăgit şi de la care aveam alte aşteptări, dar cel puţin deocamdată nu vreau să le dau nume”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

Dintre jucătorii remarcaţi de antrenor, Sebastian Duma a jucat cel mai mult în turul de campionat. Şi atacantul Arnold Neuers a fost integralist din etapa a IV-a când a debutat la partida cu Avântul Reghin.

Portarul Andrei Pop a apărat prima dată la partida cu CFR Cluj II, din etapa a VI-a, după care a fost titluar la toate jocurile cu excepţia partidei cu Luceafărul Oradea, când a fost suspendat.

Şi Florin Pop şi-a câştigat un loc de titular prin evoluţiile sale bune, mai ales în a doua parte a turului.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 decembrie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL