Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMA ORĂ. Accident cu patru victime pe drumul ce face legătura între Șimleu Silvaniei și Zalău


Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 14.30, când două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului, patru persoane au suferit răni, una dintre victime fiind încarcerată


Joi după-amiază în jurul orei 14.30, pe Drumul Naţional 1H, a avut loc un accident grav, în care au fost implicate patru persoane.

Conform celor spuse de reprezentanţii ISU Sălaj, la ieşirea din oraşul Şimleu Silvaniei  spre municipiul Zalău, două autoturisme s-au ciocnit.

Se pare că nu mai puţin de patru persoane au fost implicate în acest eveniment, dintre care o persoană a rămas încarcerată.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţii de la poliţie, ambulamnţă şi pompieri.

Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a intervenit cu mai multe autospeciale.

“Victima aflată într-o maşină a fost descarcerată şi în acest moment se află în stare conştientă. În accident au fost implicate alte 3 persoane, care sunt monitorizate de echipajul de prim ajutor SMURD de la Şimleu Silvaniei şi de către un echipaj al Ambulanței”, a precizat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt de la ISU Sălaj.

Pompierii au extras victima care era conștientă, două persoane (un bărbat și o femeie) au fost transportate de către echipajele SMURD (o ambulanță B2 și echipajul TIM) la UPU Smurd Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj