Connect with us

FOTBAL

DJST Sălaj acordă premii speciale


Pe lângă premierea celor mai buni sportivi la sporturile olimpice şi sporturile neolimpice, instituţia condusă de Adrian Fărcaş va oferi şi patru premii speciale în cadrul galei “Laureaţii anului sportiv 2019 în judeţul Sălaj”


Pe lângă sportivii de pe podium şi sportivii laureaţi, în acest an, conducerea DJST Sălaj a ales să ofere şi patru premii speciale la disciplinele olimpice.

Tenismenul Patrik Bolduţ (ACS Sergiu Carp Tennis Club) o să fie premiat pentru cele mai multe turnee câştigate în anul 2019 la nivel de juniori. Un premiu special va primi şi voleibalistul Rareş Bălean (VfB Friedrichshafen) pentru rezultate foarte bune în anul 2019.

De asemenea, DJST Sălaj va oferi un premiu şi pentru Ciprian Pavel, jucător de fotbal la Rapid Jibou, dar care a avut un aport important pentru Unirea Mirşid la barajul de promovare în Liga a III-a în faţa celor de la Viitorul Ulmeni.Cea mai bună sportivă de la CSS Zalău în anul 2019 o să fie de asemenea premiată de DJST Sălaj.

Astfel, Andreea Bulgăr o să fie recompesată de instituţia condusă de Adrian Fărcaş pentru rezultate foarte bune în anul 2019 la Campionatul Naţional Şcolar.


Premii speciale la disciplinele olimpice:

Patrik Bolduţ –  tenis categoria juniori – ACS Sergiu Carp Zalău, antrenor Sergiu Carp

Rareş Bălean – volei – VfB Friedrichshafen

Ciprian Pavel – fotbal – Rapid Jibou, antrenor Emil Ionaş

Andreea Bulgăr – lupte libere – CSS Zalău, antrenor Gheorghe Panc


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL