Connect with us

HANDBAL

HC Zalău ia startul la Cupa Slatinei


Vineri şi sâmbătă, formaţia zălăuană participă la primul turneu de pregătire din această iarnă unde va susţine trei partide amicale cu adversari din Liga Naţională


După o pregătire de 12 zile în cantonament la Cheile Grădiştei, HC Zalău a revenit acasă vineri, iar handbalistele au primit două zile libere.

De luni, gruparea de sub Meseş a reluat pregătirile pe plan local, iar pentru HC Zalău urmează tot o perioadă intensă, deoarece în săptămânile care au mai rămas până la reluarea campionatului, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici va participa la mai multe turnee de pregătire.

Primul turneu din această iarnă are loc la Cupa “Slatinei”, competiţie organizată de CSM Slatina. Competiţia amicală are loc de vineri şi până sâmbătă,  unde vor participa echipe din Liga Naţională. Alături de echipa gazdă şi de HC Zalău au mai fost invitate Gloria Buzău şi SCM Craiova.

Formaţia zălăuană va deschide turneul de la Slatina, urmând să joace primul meci, vineri, de la ora 10.00, în compania celor de la SCM Craiova.

Tot vineri, de la ora 19.00, HC Zalău se  va duela cu CSM Slatina, urmând ca sâmbătă dimineaţă să joace cu Gloria Buzău, după care să revină acasă. HC Zalău se va deplasa la Slatina fără Dana-Abed-Kader care va fi menajată după o accidentare.


Programul de la Cupa Slatinei:

Vineri, 13 Decembrie:

ora 10:00 HC Zalău – SCM Craiova

ora 12:00 CSM Slatina – CS Gloria Buzău

ora 17:00 SCM Craiova – CS Gloria Buzău

ora 19:00 CSM Slatina – HC Zalău

Sâmbătă, 14 Decembrie:

ora 10:30 HC Zalau – CS Gloria Buzău

ora 12:30 CSM Slatina – SCM Craiova


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL