Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Teodor Bălăjel, după obţinerea premiului de excelenţă la Gala AMR


Administraţia locală condusă de Ionel Ciunt a fost una dintre laureatele Galei Asociaţiei Municipiilor din România, pentru atragerea fondurilor europene în domeniul eficientizării energetice şi a reducerii emisiilor de CO2. Distincţia a fost primită de viceprimarul Teodor Bălăjel, prezent la evenimentul din capitală


Este o premieră pentru Municipiul Zalău atât participarea la Gala AMR, cât şi faptul că a obţinut un premiu de excelenţă, primul din istoria oraşului.

Vicele Bălăjel a punctat câteva lucruri importante în discursul său, în faţa celor peste 100 de reprezentanţi ai municipiilor din ţară, inclusiv în faţa preşedintelui României Klaus Iohannis.

Numărul doi din Primăria Mun. Zalău a spus că aceste proiecte pe eficienţă energetică vor aduce bucurii celor peste 5.000 de cetăţeni care beneficiază de anveloparea locuinţelor, celor peste 4.000 de elevi care vor învăţa unităţi şcolare noi, iar despre iluminatul public de care beneficiem toţi locuitorii oraşului va fi unul de o eficienţă maximă. Bălăjel a lansat şi o invitaţie celor prezenţi la Gala AMR de a vizita oraşul Zalău.

Discursul integral Gala AMR – viceprimar Zalău, ing. Teodor Bălăjel

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj