Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident rutier grav cu 5 victime la Chieşd


Evenimentul rutier s-a petrecut în această după-amiază, la ieşirea din localitate spre judeţul Satu Mare, când un autoturism a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţ


Un grav accident rutier a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 17.20, pe Drumul Judeţean DJ 108F, în apropiere de comuna Chieşd.

Un autoturism în care se aflau nu mai puţin de 5 persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe raza localităţii Chieşd către Corund (judeţul Satu Mare).

La faţa locului intervine Punctul de lucru Sărmăşag şi echipajul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de pompieri Zalău.

În accidentul rutier au fost implicate 5 persoane, 4 adulți și 1 copil. O persoană, o femeie de aproximativ 54 ani a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Actualizare:

Potrivit ultimelor informaţii transmise de ISU Sălaj prima victima o femeie 57 ani, a fost preluată și asistată medical de echipaj Smurd și echipajul TIM. A doua victimă, o minoră de 17 ani, acuză dureri lombare şi a fost asistată medical de un echipaj al ambulanței. A treia victimă, un copil de 5 ani, acuză dureri la membru inferior.

Toate cele trei persoane rănite au fost transportate la UPU Smurd Zalău pentru îngrijiri medicale.

Să mai spunem că acesta este al doilea eveniment rutier din această săptămână petrecut pe raza comunei Chieşd şi tot pe acelaşi drum. Vezi AICI amănunte şi despre accidentul din 10 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj