Connect with us

FOTBAL

Fotbalul mic din Sălaj îşi premiază laureaţii


Cei mai buni jucători, arbitri, antrenori şi conducători din Liga a IV-a şi a V-a vor fi premiaţi în cadrul galei fotbalului sălăjean, care va avea loc vineri, de la ora 17.00, la Restaurant Transilvania


Finalul de an aduce un moment al bilanţului în fotbalul sălăjean şi unul festiv care va avea loc la ediţia a II-a a galei fotbalului sălăjean. Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 17.00, la Restaurant Transilvania din Zalău şi este aşteptat cu sufletul la gură de către practicanţii şi iubitorii fotbalului sălăjean, având în vedere că vor fi premiaţi laureaţii din anul 2019.

La fel ca şi anul trecut, AJF Sălaj va premia  cel mai bun jucător, portar, antrenor, conducător, junior, arbitru şi arbitru asistent, atât la Liga a IV-a, cât şi la Liga a V-a.

Pentru întocmirea clasamentelor, fiecare delegat a trebuit să facă propuneri, iar toate rezultatele vor fi centralizate până în cursul zilei de joi.

Fiecare remarcat va primi plachetă şi diplomă, dar AJF Sălaj va mai acorda distincţii foştilor jucători sau antrenori, care de-a lungul anilor s-au remarcat în fotbal şi la un alt nivel. Conducerea fotbalului sălăjean a trimis invitaţii şi la Federaţia Română de Fotbal pentru ca forul condus de Răzvan Burleanu să aibă un reprezentant la evenimentul de vineri.

Anul trecut, la gala fotbalului sălăjean, invitatul special a fost Felix Grigore, managerul departamentului de competiţii.

“Am mers pe mâna delegaţilor echipelor, ca ei să hotărească cine sunt remarcaţii fotbalului sălăjean în anul 2019. Vom mai acorda distincţii pentru foşti jucători şi antrenori din Sălaj, care de-a lungul anilor au făcut ceva pentru fotbalul sălăjean. Noi am trimis o invitaţia şi la FRF şi sperăm să avem un reprezentant al Federaţiei la gala fotbalului sălăjean”, ne-a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL