Connect with us

FOTBAL

Memorialul “Radu Gog” se pregăteşte de ediţia a XVI-a


Tradiţionala competiţie caritabilă va avea loc în perioada 10 – 12 ianuarie 2020, în sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu”. Deja se pot face înscrieri la cele două categorii, open şi old-boys


Prin implicarea organizatorilor şi a participanţilor, Memorialul “Radu Gog” a devenit una dintre cele mai puternice competiţii caritabile din ţară. În fiecare început de an, acest turneu de fotbal în sală captează atenţia în judeţ şi nu numai, prin numărul mare de echipe participante, a jucătorilor cunoscuţi şi la nivel  înalt, dar mai ales a licitaţiei de tricouri.

Toate acestea au un scop comun, de a strânge cât mai multe fonduri, care în final să ajungă la familia regretatului arbitru, Radu Gog, decedat într-un tragic accident de circulaţie în ianuarie 2003.

La începutului anului 2020, Memorialul “Radu Gog” îşi va consuma ediţia a XVI-a, care urmează să se desfăşoare în perioada 10 – 12 ianuarie, în sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu”.

Deja organizatorii s-au pus pe treabă, astfel că s-a dat startul la înscrieri, care se pot face la categoria open şi old-boys. Din nou vor fi scoase la licitaţie tricouri ale unor sportivi, iar în cadrul evenimentului se va organiza şi o tombolă cu premii.

Ediţia din 2019 a avut un număr record de 25 de echipe participante, dintre care 16 la categoria open, iar nouă la old-boys.

La open, câştigătoare a fost Dia Guard Cipricom, în timp ce la old-boys s-a impus Vulturii Dej.

Înscrieri şi alte informaţii: 0741.033.239 (Nicu Chiş).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL