Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău caută intens variante pentru întărirea lotului        


În aceste zile, conducerea negociază cu jucătorii care urmează să fie transferaţi la Zalău în această iarnă. “Avem nevoie de doi fundaşi, trei mijlocaşi şi un atacant”, spune antrenorul Marius Paşca


Turul Ligii a III-a s-a încheiat de mai bine de o săptămână, iar SCM Zalău a susţinut ultimul meci din 2019, în deplasare la Unirea Alba Iulia, unde a pierdut cu 3 – 0. La câteva zile după acest joc, jucătorii au intrat în vacanţă, urmând să revină la Zalău prin 15 ianuarie când va avea loc reunirea lotului în vedere preăgătirilor pentru retur.

Dacă pentru jucători este o perioadă liberă, conducerea are  treabă în această perioadă, mai ales că SCM vrea să îşi formeze un lot mult mai valoros pentru retur, în speranţa că se va salva de la retrogradare.

Deja antrenorul Marius Paşca şi-a stabilit profilul jucătorilor pe care îi doreşte la echipă, iar de câte zile, cu unii dintre jucători s-au şi început negocierile. Tehnicianul speră ca cel târziu până săptămâna viitoare să ştie în proporţii mari lotul pe care se va baza în retur.

“În această perioadă se negociază cu jucătorii pe care îi dorim la echipă. S-a lucrat intens în ultima perioadă la conturarea lotului pentru retur şi ne dorim să ştim în proporţii mari până săptămâna viitoare jucătorii pe care ne vom baza în retur. Concret, avem nevoie de doi fundaşi, trei mijlocaşi şi un atacant. Până în acest moment, nu am concretizat nicio discuţie, dar sper ca până la finalul săptămânii, să ştim jucătorii pe care îi vom transfera”, ne-a declarat Marius Paşca.

“Vrem să avem concurenţă pe fiecare post”, a spus antrenorul  Marius Paşca

Imediat după meciul de la Alba Iulia, antrenorul Marius Paşca a spus că SCM se va despărţi de cel puţin cinci jucători în perioada imediat următoare, fiind vorba de cei care nu fac faţă nivelului şi care nu pot ajuta echipa.

Asta după ce clubul a mai renunţat pe parcursul turului, la câţiva jucători care nu au confirmat. Deocamdată, conducerea nu s-a decis în totalitate asupra celor care vor părăsi echipa în această pauză competiţională, lista plecărilor fiind deschisă odată cu primele transferuri.

“Încă nu ne-am decis de ce jucători ne vom despărţi în această iarnă. Sigur, totul depinde şi de achiziţiile realizate. Este clar că vrem să formăm un lot competitiv, cu concurenţă pe fiecare post. Vrem să avem jucători cu personalitate, care pot să facă diferenţa”

Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL